Cy-57 e нaй-новият дeйcтвaщ руски изтpeбитeл, като caмoлeтът имa eдиннa

...
Cy-57 e нaй-новият дeйcтвaщ руски изтpeбитeл, като caмoлeтът имa eдиннa
Коментари Харесай

Най-новото бойно оборудване на руския изтребител Су-57

Cy-57 e нaй-новият дeйcтвaщ съветски изтpeбитeл, като caмoлeтът имa eдиннa ĸoнcтpyĸция нa ĸopпyca и ĸpилaтa. За съветския многоцелеви изтребител Су-57 - с изключение на " обичайния " военен боеприпас, към този момент са основани дребни дронове, които той ще може да носи на борда си, заяви РИА Новости, базирайки се на собствен източник.

Военният аероплан ще може да ръководи група от такива устройства. Изтребителят ще може да носи дроновете на външна подвеска и във вътрешнофюзелажния отсек.

По думите на източника на организацията, изтребителят ще може да пуска няколко дрона едновременно. Уточнява се, че " става въпрос за атакуващи дронове, разследващи апарати и дронове за радиоелектронна битка ". Предполага се, че " хвърлените " от многоцелевия изтребител Су-57 дребни дронове ще оказват помощ за продупчване на противовъздушната защита на съперника.

Су-57 е многоцелеви изтребител от пето потомство, кадърен да носи оръжия във вътрешните отделения на фюзелажа. Достига свръхзвукова крейсерска скорост и може да маневрира и с огромни претоварвания.

През декември 2020 година съветските въздушно-космически сили получиха първия сериен изтребител Су-57. А две години по-късно се състоя първият полет на осъвременения Су-57, като през същата година започнаха и серийните му доставки. В рамките на държавната стратегия за въоръжаване на армията, създадена до 2027 година, съветските Върховен касационен съд би трябвало да получат догогава 76 изтребителя Су-57.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР