COVID-19 наложи отлагане на турнето на момичешката група The PussyCat

...
COVID-19 наложи отлагане на турнето на момичешката група The PussyCat
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и приятелят й се самоизолират.. във фитнеса

COVID-19 наложи отсрочване на турнето на момичешката група The PussyCat Dolls. Това обаче не отчая американската певица Никол Шерцингер, която също си наложи обществена отдалеченост и явно не скучае, до момента в който се намира в дома си. Компания й прави приятелят й Том Еванс. Двамата не стопират да упражняват в персоналната фитнесзала на 41-годишната певица.

10 години след раздялата си Pussycat Dolls още веднъж се събират

Снимка: Getty Images

„ Трудно е да останеш стимулиран за подготовка, до момента в който си изолиран в дома си, само че е значимо да поддържаме мозъка си здрав, мощен и изобретателен “, написа Никол в Story в Инстаграм, публикувайки видео, на което двамата с Том упражняват по едно и също време.

Кой е новият мъж в живота на Никол Шерцингер
Вижте видеото, както и за какво Никол назовава Том " най-хубавия сътрудник за карантина " и какво още вършат двамата в персоналната фитнесзала на певицата на Ladyzone.bg:

Никол Шерцингер и Том Еванс: фитнес по време на ковид Никол Шерцингер и приятелят си се самоизолираха в дома й, само че поддържат телата си във форма

Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 142 15 3 3 Света 283268 7712 11829 93535 Заразени* Нови Починали България 142 15 3 Света 283268 7712 11829
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР