Corviral действа много добре, ако приемът на таблетки започне още

...
Corviral действа много добре, ако приемът на таблетки започне още
Коментари Харесай

Хапче-чудо за COVID-19 създадоха наши лекари

Corviral работи доста добре, в случай че приемът на таблетки стартира още при първи признаци, изясни доктор Камен Стойчев.

Corviral подтиква имунната система

Добавката е композиция от 19 билки, витамини и минерали

От Австрия са създали поръчка за добавката

Хапче, което оказва помощ при COVID-19 и при други респираторни и вирусни инфекции, записаха в патентното ведомство двама наши лекари. Медикаментът Corviral съдържа 19 натурални съставки, които подтикват имунната система, заяви пред “Труд ” проф. Иво Петров. Той дружно с доктор Камен Стойчев са основателите на добавката. Помогнал им е технолог-химик, който дълги години е работил във “Фармахим ”.

Идеята пристигнала от изявления на китайски учени, които потвърждават, че билки сполучливо блокират развиването на тежка симптоматика при инфектирани с ковид. “Проучихме вероятните комбинации, значимо беше да използваме такива билки и натурални съставки, които да влияят върху другите сфери, които поразява вируса ”, изясни пред “Труд ” доктор Камен Стойчев.

Формулата съставлява композиция от особено подбрани растителни екстракти, витамини и минерали. Комбинацията включва: дестилат от листата на хининово дърво и сладостен пелин, в който се съдържа артемизинин. Тези две съставки имат противовъзпалителен и имуномодулиращ резултат и работят против проникването на външни за организма патогени навътре в клетката.

Екстрактът от глог защищава сърдечносъдовата система, а съществуването на ябълков пектин въздейства удобно на стомашно-чревния тракт и на сърдечно-съдовата система, като оказва помощ за намаляването на равнищата на неприятния холестерол и на триглицеридите в плазмата.

Имуностимулиращо деяние имат екстрактите от джинджифил, горчив портокал и глухарче, както и витамин C и минералите цинк и селен.

Във формулата е включено и веществото амониев глициризинат, съдържащ се в билката женско биле. Женското биле има дълга история на приложение при лекуване на кашлица, настинка, както и за контролиране на нарушеното храносмилане. Амониевият глициризинат има и противовъзпалително деяние.

Създателите на хапчето проф. Иво Петров и доктор Камен Стойчев обясниха, че откогато е създадено те и фамилиите им профилактично пият Corviral. Д-р Стойчев изясни, че двайсетина лекари и медицински сестри също пият профилактично от добавката и до момента нито един от тях не се е заразил.

“Corviral работи доста добре, в случай че приемът на таблетки стартира още при първи признаци. При това състояние те отзвучават за 3-5 дни. Пробвахме медикамента и при 28 индивида, диагностицирани с COVID-19, които се повлияха доста добре ”, разяснява доктор Стойчев. Той изясни, че към този момент имат поръчка от Австрия, където добавката била тествана в няколко центъра за различна медицина. “Водим договаряния с няколко страни, с които също следва да сключим контракт за доставка на Corviral ”, сподели доктор Стойчев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР