Corriere dello Sport пише, че Жозе Моуриньо иска да проведе

...
Corriere dello Sport пише, че Жозе Моуриньо иска да проведе
Коментари Харесай

Моуриньо поставя ултиматум на шефовете на Рома

" Corriere dello Sport " написа, че Жозе Моуриньо желае да организира среща със притежателите на Рома допустимо най-скоро, с цел да реши бъдещето си.

Настоящият контракт на Моуриньо с Рома е до юни 2024 година, само че името му постоянно се свързва с други клубове като ПСЖ, Реал (Мадрид), Челси и други.

Италианският вестник твърди, че Моуриньо желае да реши въпроса с бъдещето си допустимо най-скоро и това ще зависи от упоритостите на Рома.

Той желае да остане в римския клуб, само че също по този начин желае клубът да покаже по-големи упоритости, когато става въпрос за прехвърляния.

Ултиматумът на Моуриньо е да бъдат привлечени три нови попълнения. Централен бранител, полузащитник и нападател на мястото на Ейбрахам, който евентуално ще напусне през летния трансферен прозорец.

Финансовият феърплей е проблем за Рома и заради това не е ясно дали клубът ще успее да извърши желанията на португалеца.

Миналата година те подписаха с Неманя Матич, Пауло Дибала и Андреа Белоти като свободни сътрудници, а закупен беше Вайналдум. Най-скъпото им попълнение беше Зеки Челик, за който заплатиха седем милиона евро на Лил.
 Конте заменя Моуриньо отпред на Рома
Конте заменя Моуриньо отпред на Рома

Итаианецът ще бъде главният любимец за позицията, в случай че Специалния напусне " вълците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР