© Юлия Лазарова Още по темата Пътища 2.0 - какво

...
© Юлия Лазарова Още по темата Пътища 2.0 - какво
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Пътища 2.0 - какво се строи в този момент и какво следва

Изпълняват се планове за 1.4 милиарда лева и следва сключването на контракти за още толкоз
7 май 2018
ГЕРБ внасят промени против " тенденциозното " обжалване на публични поръчки

Притежаването на факс става наложително изискване за фирмите, които желаят да пускат тъжби против възложителя
4 май 2018
БДЖ пусна нов търг за ремонт за 58 млн. лева

Поръчката е за 30 локомотива, като двете сходни процедури на превозвача към момента не са с определени спечелили
2 май 2018
Търси се строител на газовата връзка с Гърция в търг за 145 млн. евро

За доставката на самите тръби върви друга процедура за 60 млн. евро
30 апр 2018 Самолетни билети за изпълнителната власт
34 млн. лева


Централният орган за покупки е оповестил конкурс за подписване на рамково съглашение с четири изпълнителя за обезпечаване на самолетни билети при служебните пътувания в страната и в чужбина на чиновници от органите на изпълнителната власт. Срокът за даване на услугата е 24 месеца, считано от датата на неговото подписване, само че не по-рано от 1 януари 2019 година Прогнозният бюджет е 34 млн. лева без Данък добавена стойност. Кандидатите следва да са членове или упълномощени сътрудници на IATA за продажба на самолетни билети, да имат годна оторизация за работа със системата Billing Settlement Plan (BSP), както и да работят с световна система за резервации и продажба на самолетни билети " Амадеус " или друга еквивалентна.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 2 юли.

Превоз на товари за НКЖИ
13.8 млн. лева


Обществена поръчка за транспорт на товари с вагони, даване на локомотив и при нужда с маневрена бригада е оповестила Националната компания " Железопътна инфраструктура ". Целта е да се подписа рамково съглашение с повече от едно лице за период от 4 години. Видовете товари за транспорт са баласт с хопердозаторни композиции, дървени траверси, стоманобетонови траверси, релси и други.

Оферти ще се одобряват до 14 юни.

Инсталация за отнасяне на боклуци Мадан
4.6 млн. лева


Община Мадан е оповестила поръчка за планиране и строителство на общата инфраструктура и инсталацията за авансово отнасяне на битови боклуци, в това число доставка и монтаж на нужното софтуерно съоръжение. Срокът за осъществяване е 545 дни, а финансирането от 4.6 млн. лева без Данък добавена стойност е обезпечено от оперативна стратегия " Околна среда ". Цената обаче ще има 40% тежест за крайната оценка, а останалото ще зависи от качеството на плана.

Кандидатите могат да подават документи до 13 юни.

Охрана на язовири
4.2 млн. лева


Министерство на земеделието, храните и горите е оповестило процедура за обезпечаване на физическа денонощна въоръжена защита на 21 броя сложни и значими язовири. Обектите са разграничени в 4 групи, като ще може да се кандидатства за една, няколко или всички от тях. Срокът на контракта с изпълнителите ще бъде 36 месеца.

До 11 юни е срокът за подаване на предложения.

Реконструкция на ВиК
2.8 млн. лева


Обществена поръчка за реорганизация на водопроводната мрежа село Широки дол е оповестила община Самоков. Целта е замяна на съществуваща водопроводна мрежа от 13.2 км и строителство на нова 1.34 км. Дейностите би трябвало да се извършат за 18 месеца. Необходимите средства обаче не са обезпечени и контракт с изпълнителя ще бъде подписан под изискване - до намирането на нужните 2.85 млн. лева

Заявления за присъединяване в търга ще се одобряват до 14 юни.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР