© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през

...
© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Най-големите публични поръчки през седмицата
17 дек 2017
Най-големите публични поръчки през седмицата
10 дек 2017
Най-големите публични поръчки през седмицата
3 дек 2017 Ремонт и рехабилитация на улици и транспортни тунели в София
11 млн. лева

Столичната община е оповестила социална поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и транспортни тунели. Прогнозния бюджет е 11.140 млн. лева без Данък добавена стойност и ще бъде разграничен сред четири обекта, които са обособени в обособени позиции. Става дума за рехабилитация на бул. " Пенчо Славейков " от ул. " Цар Асен " до бул. " Ген. Едуард И. Тотлебен ", както и за обновяването на транспортните тунели под НДК, по бул. " Царица Йоанна " и по бул. " Панчо Владигеров ". Най-скъп ще е ремонтът на тунела под НДК - 4.3 млн. лв..
Кандидатите могат да подават предложения за всички обособени позиции, стигат да покриват заложените условия - най-малък общ оборот за последните три години в размер на 1 млн. лева за първата позиция, по 2 млн. лева за втората третата и 700 хиляди лева за четвъртата. Също по този начин участниците е належащо да ползват система за ръководство на качеството EN ISO 9001:2008/2015 (или еквивалентна) с обсег, включващ строително-монтажни работи.
В класирането на офертите 60% тежест ще има цената, а останалото ще зависи от техническото предложение.

Крайният период за подаване на предложения е 12 февруари.

Реконструкция на централната пешеходна зона във Видин
9.1 млн. лева

Обществена поръчка за избор на реализатор на строително-монтажни работи по план " Основна реорганизация на централна пешеходна зона " е оповестила община Видин. С бюджет от малко над 9.1 млн. лева до 31 май 2019 година ще бъдат актуализирани пространството пред постройките на театъра, Художествената изложба, площад " Бдинци ", зоната пред Съдебната палата, ул. " Търговска ", площадът пред СОУ " Цар Симеон Велики " и пространството пред музей " Конака " до ул. " Райна Княгиня ".

Водещ аршин за оценка тук ще бъде качеството на организацията на личния състав, на който е предоставено осъществяването на поръчката (тежест 60%), а останалото ще зависи от цената.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 12 февруари.

Реконструкция на детски градини в Разград
2.5 млн. лева

Настоящата социална поръчка, оповестена от община Разград, обгръща планиране и строителство на постройките на 5 детски градини в града, рехабилитация и съоръжение на дворното пространство и осъществяване на авторски контрол. Предвидени са общо 2.542 млн. лева без Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване е до края на ноември 2019 година

Оферти могат да се подават до 9 февруари.

Изработване на подробни устройствени проекти за София
2.1 млн. лева

Направление " Архитектура и градоустройство " на Столичната община е оповестило конкурс за подписване на рамково съглашение със период от 48 месеца за разработване на подробни устройствени проекти, схеми за слагане на преместваеми обекти и/или рекламни детайли и подробни комуникационно-транспортни проекти. Възможно е да бъде подписан контракт с минимум един и най-вече 5 претендента.

Предложения ще се одобряват до 14 февруари.

Реконструкция на водопроводна мрежа в село Сливовик
2 млн. лева

Община Медковец е оповестила разкрила обществена процедура с бюджет 2 036 231 лева без Данък добавена стойност, чиято цел е да се избере компания за реорганизация на водопроводната мрежа в село Сливовик. Предвижда се продължителността на строително-ремонтните работи да трае 140 дни.

Кандидатите могат да подават заявки за присъединяване до 7 февруари.

Обновяване на уличната мрежа в Аврен
1.8 млн. лева

Обществена поръчка за ремонт на уличната мрежа в четири обитаеми места е пуснала община Аврен. Освен там реконструкции на пътища ще има още в селата Бенковски, Близнаци и Здравец. Сред главните условия са претендентите да разполагат с най-малко по една асфалтополагаща машина, машина за рязане на асфалт, пътна фреза, колесен валяк, вибрационен валяк и по два комбинирани багера и самосвала.

Срокът за кандидатстване е до 25 януари.

Доставка на медицински произведения
1.7 млн. лева

МБАЛ " Христо Ботев " АД във Враца е оповестила, че желае да подписа контракт за доставката на медицински произведения. Откритият за задачата обществен търг е разграничен на цели 74 обособени позиции, като категорично е упоменато, че претендентите могат да подават предложения както единствено за определени лотове, по този начин и за всички вкупом.

Оферти ще се одобряват до 1 февруари.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР