© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през

...
© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Най-големите публични поръчки през седмицата
24 сеп 2017
Най-големите публични поръчки през седмицата
17 сеп 2017

Доставка и монтаж на офис обзавеждане за органите на изпълнителната власт
8.5 млн. лева


Централният орган за покупки към Министерството на финансите разгласи социална поръчка за доставка и монтаж на офис обзавеждане и мебели за потребностите на органите на изпълнителната власт и техните администрации. Тя е разграничена на три позиции - доставка и монтаж на офис мебели и столове; на мека мебел за офиси; на мебели за обзавеждане за почивни бази и образователни центрове. Процедурата е за подписване на рамково съглашение с 4 компании за всяка позиция със период от 36 месеца. Процедурата се организира електронно, посредством уеб основаната Система за електронно възлагане на публични поръчки (СЕВОП).

Прогнозната стойност на поръчката е 8.5 млн. лева без Данък добавена стойност, а критерият за избор е цената. Кандидатите би трябвало да имат опит и най-малък оборот през последните три завършили финансови години за съответните позиции, както следва - 2 млн. лева за първата, 600 хиляди лева за втората и 50 хиляди лева за третата.

Оферти могат да се подават до 1 ноември 2017 година

Оценки на капиталови планове за 101 професионални гимназии
4.2 млн. лева


Министерството на образованието разгласи социална поръчка за правене на оценки на сходството на капиталовите планове, реализиране на строителен контрол и инвеститорски надзор и актуализиране/изготвяне на механически паспорти на постройките, включени в програмата за рационализация на просветителната инфраструктура на 101 професионални гимназии.

Прогнозната стойност на поръчката е 4.2 млн. лева без Данък добавена стойност, като финансирането ще бъде по оперативна стратегия " Региони в напредък ". Процедурата е разграничена на 7 позиции, като в тях са обхванати всички обекти в откритата процедура за възлагане на социална поръчка за инженеринг по 46 обособени позиции. Критериите за избор на претендентите са оценка на техническото предложение на организацията за осъществяване на поръчката с тежест 60% и цена с 40%.

Оферти могат да се подават единствено за една позиция. Изпълнението на дейностите би трябвало да завърши на 31 март 2019 година, а крайният период за подаване на предложения е 1 ноември 2017 година

Доставка на храни и питиета за СУ " Св. Климент Охридски "
3 млн. лева

СУ " Св. Климент Охридски " разгласи социална поръчка за доставка на храни и питиета, която е разграничена на 10 позиции. Всички условия за осъществяването, в това число прогнозните количества, са разказани в техническата спецификация.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 млн. лева без Данък добавена стойност. Единственият критерии за избор на фирмите е препоръчаната цена. Кандидатите би трябвало да имат най-малко един обект, регистриран по член 12 от Закона за храните, за произвеждане и/или търговия с храни, за групите храни, включени в техническата спецификация по съответната обособена позиция, за която участникът подава оферта. За задгранични лица условието е същото, само че в аналогични регистри/списъци според законодателството на страната членка, в която са открити.
В случай че участникът е обединяване, което не е юридическо лице, сходството с сегашния аршин за асортимент се потвърждава от лицата, включени в него. От тях се изисква да са внедрили система за ръководство на качеството по стандарт ISO 9001:2008/2015 или неин еквивалент, както и да имат Система за ръководство на сигурността на храните по интернационалния стандарт ISO 22000:2005.

Крайният период за подаване на предложения е 25 октомври 2017 година

Почистване на дъждоотводнителнната канализация на община Варна
3 млн. лева


Община Варна разгласи социална поръчка за поддържане и разчистване на дъждоприемни и ревизионни шахти, дъждоотводнителни канализации, битови площадкови канализации. През годината се възнамерява да се прави пролетно и есенно разчистване на дъждоотводнителната канализация.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 млн. лева без Данък добавена стойност, а критерият за избор е препоръчаната цена. Кандидатите би трябвало да имат регистрация по Закона за ръководство на отпадъците за осъществяване на активност по събиране и превозване. Освен това е належащо да са осъществили годишен оборот от минимум 1 млн. лева общо за последните три завършили финансови години.

Срокът на осъществяването е 48 часа, а предложения могат да се подават до 23 октомври 2017 година

Осигуряване на медикаменти за многопрофилна болница " Д-р Атанас Дафовски " в Кърджали
2.95 млн. лева


Многопрофилната болница в Кърджали " Д-р Атанас Дафовски " разгласи социална поръчка за доставка на лекарствени артикули, медицински произведения и разтвори, нужни за осъществяване на хемодиализно лекуване.

Поръчката е разграничена на 13 позиции, а претендентите могат да вземат участие за всички. Прогнозната стойност е 2.95 млн. лева без Данък добавена стойност.

Договорът за доставка с определените компании ще бъде за 24 месеца, а крайният период за подаване на офертите е 27 октомври 2017 година

Доставка на копирна хартия за органите на изпълнителната власт
2.65 млн. лева


Централният орган за покупки към Министерството на финансите разгласи социална поръчка за доставка на копирна хартия - рециклирана и нерециклирана. Тя се организира в електронната платформа СЕВОП. Процедурата е разграничена на две позиции - доставка на рециклирана копирна хартия за период от 12 месеца и на нерециклирана със същия период. Рециклираната копирна хартия би трябвало да дава отговор на избрани екологични критерии, посочени в техническата спецификация към документите за присъединяване.

Прогнозната стойност на поръчката е 2.65 млн. лева Критерият за избор е единствено цената. От претендентите се изисква да имат най-малък оборот от 1 млн. лева за първата и 2 млн. лева без Данък добавена стойност за втората позиция. Ще бъде подписано рамково съглашение с няколко компании.

Крайният период за подаване на предложения е 24 октомври 2017 година

Ремонт на пътища в община Севлиево
2.5 млн. лева

Община Севлиево разгласи социална поръчка за ремонт на пътища и улици на територията й. Основните действия включват превантивно поддържане, което главно се състои в изкърпване на уличните асфалтови настилки. При съществуване на спомагателни средства ще се направи и отчасти преасфалтиране на сектори от улици или на цели улици машинно.

Прогнозната стойност на поръчката е 2.5 млн. лева без Данък добавена стойност. Критериите за избор са цената и техническата оценка на офертата - с по 50%. Кандидатите би трябвало да имат регистрация в Централния професионален указател на строителя и да разполагат с нужната техника за осъществяването на ремонтите. Гаранцията за осъществяване на контракта е 2% от цената му без Данък добавена стойност.

Оферти могат да се подават до 19 октомври 2017 г.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР