Cool Den, No More Many More и Керана и космонавтите“ свирят

...
Cool Den, No More Many More и Керана и космонавтите“ свирят
Коментари Харесай

Три български групи свирят заедно и за първи път в Лондон

Cool Den, No More Many More и „ Керана и космонавтите “ свирят дружно и за първи път в Лондон. Събитието е в Тhe 100 Club на 16 юни тази година, оповестяват от Projector Plus.

По думите им в меката на рокендрола живеят близо 30 000 българи, които обичат българската музика. След като няколко пъти забавляваха публиката в София, трите групи излизат отвън рамките на страната, с цел да се срещнат с почитателите си във Англия. 



No More Many More свири различен рок с ефектни хип-хоп детайли и обществени текстове, в които не се опасяват да изразят своята мощна и дейна гражданска позиция и мнение. Типичните за тях мелодии и мъжки двугласия участват и в трите им сегашни албума. Групата работи по своя четвърти албум, който следва да излезе през 2023 г. 



Cool Den е най-младата група в триото. Имат два албума. „ Може да звучи смешно, само че музиката постоянно би трябвало да е органична и естествена. За мен постоянно е било естествено някоя обществена тематика да задвижи креативната ми сила “, споделя Никола Симеонов – фронтмен и китарист на групата, която свири „ песни за хората “.

„ Керана и космонавтите “ има нова ария и видео - „ Кръг “, и разпродаден концерт в София. „ Бутиковото гурме “ - по този начин Керана назовава музиката си.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР