Coca-Cola планира до края на годината да пусне Coca-Cola Coffee

...
Coca-Cola планира до края на годината да пусне Coca-Cola Coffee
Коментари Харесай

Coca-Cola навлиза на пазара на кафето с нов продукт

Coca-Cola възнамерява до края на годината да пусне Coca-Cola Coffee на повече от 25 пазара по света. " Необходимо е кафето да доближи до потребителите при съответни потребности, да вземем за пример при енергийния спад в средата на следобеда по време на работния ден ", акцентира изпълнителният шеф на компанията за газирани питиета Джеймс Куинси.

Новата напитка, съчетаваща колата и кафето, е с по-малко кофеин от елементарната чаша кафе, само че в същото време наличието е повече, в сравнение с в един кен. Готовото за консумация кафе е най-бързо развиващият се сегмент, нараствайки с 31% през 2016 и 201-а, съгласно Mintel.

Компанията също по този начин възнамерява да стартира през второто тримесечие да продава подготвени за консумация артикули за кафе на европейските пазари. През януари Coca-Cola завърши договорката по закупуването на английската верига Costa Coffee за 5,1 милиарда $. Мотив за дейностите на марката са променените привички на консуматорите, които минават към по-малко сладки питиета като бутилирана вода и Coca-Cola Zero Sugar. Новата Coca-Cola Coffee е с кофеин, само че и с ниско наличие на захар.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР