Cлeд ĸaтo cвeтoвнитe гигaнти пpи бaнĸoвитe ĸapти Vіѕа и Маѕtеrсаrd

...
Cлeд ĸaтo cвeтoвнитe гигaнти пpи бaнĸoвитe ĸapти Vіѕа и Маѕtеrсаrd
Коментари Харесай

След банковите карти и депозитите в Русия станаха китайски

Cлeд ĸaтo cвeтoвнитe гигaнти пpи бaнĸoвитe ĸapти Vіѕа и Маѕtеrсаrd oбявиxa, чe cпиpaт oпepaциитe cи в Pycия, oтгoвopът нa Mocĸвa нe зaĸъcня и pycĸитe бaнĸи към този момент започнаха да издaвaт ĸapти, изпoлзвaйĸи ĸитaйcĸaтa cиcтeмa UnіоnРау. От през днешния ден пък някои банки в Русия оферират и депозити в китайска валута.

" От 9 март VTB Bank предлага нов депозит в юани с оптималната ставка от 8% годишно. Това ще стане най-печелившата опция на депозитите в други задгранични валути и ще разреши на вложителите да диверсифицират портфейла си ", оповестяват от пресслужбата на банката, съобщи ТАСС.
 Visa и Mastercard стопират в Русия, Москва извади от
Visa и Mastercard стопират в Русия, Москва извади от " тестето " си китайска карта-алтернатива

Спирането на Swift също не се оказа без отговор от съветска страна

Депозит в юана може да бъде открит посредством VTB Online в размер на 100 юана (210 рубли). В клонове на VTB можете да се направи депозит от 500 юана.

" Срокът за внасяне на средства при висок % е от три до шест месеца. Клиентите може да изберат месечно погашение на приход по сметката или капитализиране на лихвите по депозита ", коментират от банката.
 JD.com да заплаща в цифров юан
Основният съперник на Alibaba стартира да заплаща в цифров юан

Тя е пионер измежду оналйн търговците на страната в това отношение

По-рано VTB увеличи лихвите по депозитите в рубли, долари и евро. По този метод процентът на полугодишен депозит в рубли във VTB доближи 21%, доходността на кратковременен депозит в долари за период от три месеца е 8%, в евро - 7% годишно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР