class=first-letter-big>Т ервел Пулев победи Викапита Мероро с технически нокаут и

...
class=first-letter-big>Т ервел Пулев победи Викапита Мероро с технически нокаут и
Коментари Харесай

Тервел Пулев с впечатляваща победа в Танзания

class= " first-letter-big " > Т ервел Пулев победи Викапита Мероро с механически нокаут и зарадва цяла България! Пулев реализира своята победа №16 на профи кръга и направи следващата значима крачка към борбата за международната купа в полутежка категория, написа

Това бе първи мач за Тервел от към година и половина, само че българинът сподели, че напълно не е изгубил форма. Пулев изрично бе по-добрият боксьор в срещата, пласира по-качествените удари и показва тактическа зрялост. 35-годишният намибиец непрекъснато търсеше клинча и пречеше на Пулев да разгърне капацитета си, само че все пак Тервел се показа извънредно и чака основните борби за офанзивата на международната купа.

РУНД 1

Срещата стартира интензивно за Викапита Мероро, който вкара няколко положителни попадения, само че Тервел отговори стремително със страхотни леви крошета. Българинът пласира по-добрите удари и разклати своя съперник още в първия рунд.

РУНД 2

Вторият рунд започва с рисково ляво кроше на Мероро, само че Тервел заби мощен ляв прав. Намибиецът опита да нападна тялото на българина, само че дейностите на Пулев бяха извънредно премерени. След сполучливата отбрана Пулев записва няколко леви прави в главата на своя съперник. Мероро опита непозволени способи, хващайки ръката на българина, само че реферът укроти пристрастеностите на кръга. Тервел остана спокоен и приключи рунда с сполучливо ляво кроше.

РУНД 3

Третият рунд започва с мощна офанзива на Пулев. Мероро опита да се опълчи, само че Пулев пласира ново ляво кроше. Мръсните номера на намибиеца продължиха, което докара до предизвестие от страна на рефера. Последва добър удар в тялото на Тервел, което докара до мощна композиция от страна на българина.

РУНД 4

Мероро опита да записва дясно кроше, само че несполучливо. Пулев отвърна със здрава деснячка в главата на Мероро, който непрекъснато търсеше клинча и се задържаше в него повече от нужното. Реферът реши да вкара ред и лиши по една точка от актива на двамата боксьори.

РУНД 5

Пулев записва мощен ляв прав в главата на Мероро, който явно се бе поизморил от темпото на дуела. Двамата влязоха в нескончаем клинч, след който Тервел записва няколко мръсни удара. Гонгът обаче постави завършек на най-активния рунд от началото на мача.

РУНД 6

Рундът започва със забележка към двамата боксьори. Тервел очевидно се поизнерви поради множеството непозволени удари и употребява експанзията си, с цел да пласира страховит ляв прав в главата на своя съперник. Намибиецът опита няколко удара от далечна отдалеченост, само че безрезултатно. Тервел, от своя страна, се оправи добре и пласира лявото си кроше.

РУНД 7

Тервел стартира с прелестен ляв прав, след което опита дясно кроше от къса отдалеченост, само че без триумф. Българинът се възползва от открития гард на Мероро и пласира мощна композиция от удари. 35-годишният намибиец отвърна с ляв прав и още веднъж се върна към обичания си клинч. Точно преди гонга българинът пласира мощно ляво кроше.

РУНД 8

Осмият рунд бе пресечен от проблем с дясната ръкавица на Мероро, а през това време Тервел получи скъпи указания от брат си. Последва мощна акция на българина, която разклати намибиеца, само че Мероро въпреки всичко оцеля. В самия край Пулев пласира страховит ъперкът, с който затвърди най-силния си рунд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР