class=first-letter-big>М акар да отрича обвиненията, Мерилин Менсън остана без звукозаписна

...
class=first-letter-big>М акар да отрича обвиненията, Мерилин Менсън остана без звукозаписна
Коментари Харесай

Мерилин Менсън отговори на обвиненията, звукозаписната му компания отказа да работи с него

class= " first-letter-big " > М акар да отхвърля обвиняванията, Мерилин Менсън остана без звукозаписна компания. Няколко дами, измежду които актрисата Еван Рейчъл Ууд, го упрекнаха в тормоз и обезчестяване, оповестяват международните организации.

Менсън отхвърли отправените му обвинявания, наричайки ги "отвратително деформиране на действителността ". "Интимните ми връзки постоянно са били напълно съгласувани с партньорките ми. Това е истината, без значение по какъв начин и за какво някои в този момент избират да изопачат предишното ", написа музикантът в профила си в Инстаграм.

Еван Рейчъл Ууд, която е измежду звездите на поредицата "Западен свят " на HBO, постоянно е споменавала през последните години, че е била подложена на тормоз в своя връзка, без да посочва името на индивида. В понеделник актрисата разкри в Инстаграм, че това е Мерилин Менсън. "Името на моя принудител е Брайън Уорнър, прочут на света като Мерилин Менсън. Той стартира да ме манипулира, когато бях тийнейджърка и в продължение на години ме подлагаше на ужасяващ тормоз ", написа 33-годишната Ууд.

След като актрисата и още няколко дами насочиха обвинявания против 52-годишния Мерилин Менсън, от звукозаписната компания на музиканта "Лома Виста " оповестиха, че повече няма да работят с него. "След тези притеснителни изказвания компанията стопира да популяризира сегашния му албум и също по този начин реши да не работи с Мерилин Менсън по бъдещи планове ", се показва в направеното от лейбъла изказване.

Ууд и Менсън направиха връзката си обществено притежание през 2007 година Тогава актрисата беше на 19 години, а музикантът - на 38. Двамата бяха сгодени за малко през 2010 година, преди да се разделят.

Еван Рейчъл Ууд съобщи в обявата си, че Менсън е "промил мозъка й и я е манипулирал да се подчинява ". "Повече няма да пребивавам в боязън от възмездие, клюка или изнудване. Тук съм, с цел да разкрия този рисков човек и да предупредя многочислените промишлености, които са му дали благоприятни условия, преди той да съсипе повече животи. Заставам до всички жертви, които към този момент няма да мълчат ", показа актрисата.

През 2017 година Ууд беше измежду хилядите дами, разпознали се като жертви на полов тормоз на фона на придвижването #Аз също.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР