Citroën разпространи информация за версия 2021 година на компактния SUV модел

...
Citroën разпространи информация за версия
2021 година на компактния SUV модел
Коментари Харесай

Citroën C3 Aircross 2021 идва през юни

Citroën популяризира информация за версия 2021 година на компактния SUV модел C3 Aircross, който след създадени 330 000 представителя от края на 2017 година до момента, ще стане част от портфолиото на дилърствата на марката през юни тази година.

"C3 Aircross продължава да показва цялата си модернистичност и автентичност с истинско SUV държание, лидерски шир и модулност, и технологии, които правят ежедневието по-лесно ", коментира Винсент Кобе, изпълнителен шеф на Citroen. "Искахме да използваме тези силни точки и да ги пренесем на едно ново и по-зряло равнище във връзка с дизайна и по-големият комфорт на борда. Резултатът е доста осезателен! Лицето е променено радикално с доста по-ъглова и изпъкваща предница, новата структура на седалките подкрепя по-доброто изживяване във вътрешността на колата "



Също по този начин, обновеният Citroën C3 Aircross ще стъпи на пазара с допълнителни възможности за персонализация на екстериора, като от компанията коментират, че общият брой на възможните комбинации доближава 70. Това е възможно благодарение на наличните 7 основни цвята на купето, три от които нови- Khaki Grey, Voltaic Blue, Polar White, четири цветови пакета, избор сред два цветови разновидността на контрастиращият таван- черен или бял. Сериозни благоприятни условия са персонализация има за интериора, като тук се разчита на четири съществени изпълнения- Standart, Urban Blue, Metropolitan Graphite и Hype Grey

Citroën C3 Aircross 2021 дава обещание усъвършенстван комфорт и модулност с усъвършенствано окачване и нови Advanced Comfort седалки, интегрирани първо при C4 Cactus и C5 Aircross, с плъзгащи се в надлъжно направление на 150 мм задни седалки, допълнителни отделения за дребни багажи. При нужда, автомобилът е в състояние да транспортира товари с дължина от 2.4 метра, а потребният размер за багаж варира от 410 или 520 литра, в зависимост от позицията на задния ред седалки, до 1289 литра със сгънати задни седалки.

Във вътрешността на C3 Aircross 2021 откриваме също по този начин нов и по-голям 9-инчов чувствителен на досег екран на бордовата система, която предлага синхронизация с мобилен телефон посредством Android Auto и Apple CarPlay, система за безжично зареждане на мобилен телефон, Citroën Connect Assist и други.

Автомобилът ще стъпи на пазара с 12 системи за подкрепяне на ръководството и повишаване на сигурността, в това число прожекционен head-up екран, автоматична спирачна система, автоматични светлини, паркинг помощник и други.

В оборудването на Citroën C3 Aircross 2021 е включена също по този начин и система за повишаване на сцеплението Grip Control с функция за подкрепяне на спускането по наклон

В двигателната гама на мосела са включени четири бензинови и дизелови модификации, включително PureTech 110 версия със 6-степенна ръчна трансмисия, PureTech 130 с 6-степенна автоматизирана, BlueHDi 110 със 6-степенна ръчна трансмисия и BlueHDi 120 с 6-степенна автоматизирана.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР