Чуйте как тяхната страна звучи за нас и за целия

...
Чуйте как тяхната страна звучи за нас и за целия
Коментари Харесай

Как изсвириха Союз нерушимый със звук от бомби и плачещи деца

" Чуйте по какъв начин тяхната страна звучи за нас и за целия свят. "

Така музикалният продуцент Хоже Леао и неговият екип разказват новото си произведение - версия на съветския химн, " изпълнена " със звуците от детонациите и въздушните удари върху градовете в Украйна.

Произведението употребява записи от последните три седмици на съветската инвазия, през които армията на московския деспот мазета безсистемно хиляди цивилни украинци.

" 24 февруари е денят, в който украинците се разсъниха в 4 сутринта поради въздушни сирени. Те към момента могат да бъдат чути на всички места из Украйна. Всеки ден и всяка нощ, дружно със звука от детонации, падащи бомби, изстрели, танкове, плачещи хора, деца и домашни любимци ", написа в описанието на видеото.

" Това обаче не са звуците на Украйна. Това са звуците на агресора. Това е химнът на Русия, същинската Русия. "

Бразилецът Хоже Леао е знаменит музикален продуцент, композитор, номиниран неведнъж за премиите " Грами ". Той и изобретателното му студио 7Cs желаят тази версия на съветския химн да накара руснаците да " не станат, а да тичат ".

Държавният химн на Руската федерация е в действителност някогашният Държавен химн на Съветския съюз, прочут като " Союз нерушимый ", само че с нов текст. Произведението е дело на композитора Александър Александров, в началото написал музиката за химн на Болшевишката партия.

За десетилетие след рухването на Съюз на съветските социалистически републики Русия имаше различен химн, без текст, " Патриотична ария " на Михаил Глинка, само че той бе заменен от Путин през 2000 година в самото начало на първия му мандат.

Ето и версията на Леао и 7Cs, която може да бъде слушана и в Apple Music и Spotify:

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР