Чувствали ли сте някога, че в живота ви има определени

...
Чувствали ли сте някога, че в живота ви има определени
Коментари Харесай

ТЕСТ: Разберете каква е неразрешената КАРМА от миналия ви живот

Чувствали ли сте в миналото, че в живота ви има избрани проблеми, които просто не можете да разрешите, без значение какъв брой доста се стараете? Всъщност те са толкоз повтарящи се, че може би е имало моменти, в които сте възкликвали " Защо аз? " И сте прави.

Отговорът е, че евентуално имате неразрешена карма от предишното и душата ви е определена да я позволи в този живот. Ето за какво се сблъсквате с съответните компликации. Най-често срещаните кармични задължения са свързани със самочувствието, здравословните взаимоотношения, финансовите потребности, здравето и други Ако успеем да определим какъв е кармичният ни проблем, тогава ще разберем повода за провокациите, пред които сме изправени, и по този начин ще имаме опция да ги разгадаем.

Може да разберете каква карма имате да разрешавате в този живот като просто извършите този бърз тест. Без да мислите доста, изцяло без изпитание, изберете една от трите форми на фотографията. След това прочетете по-долу тълкуването за съответната фигура, която сте избрали.


РезултатиАко сте избрали първата фигура
Ако сте избрали първата форма на фотографията, неразрешената ви карма е обвързвана с неспособността ви да се освободите от токсични връзки и да продължите напред в живота.

В минал живот евентуално сте били самотни, подценявани и изоставяни от хората, които сте обичали. Затова в този живот желаете и се пробвате да виждате най-хубавото във всички, макар че виждате какви жестоки характери са те. Опитвате се да ги задържите, без значение от вредата, която причинявате на себе си. Но такива връзки не се получават, тъй като постоянно се оказвате сами и засегнати.

Важно е да разберете, че не можете да контролирате отношението на другите хора и, че хората неизбежно ще ви наранят в някакъв миг, даже и да ги обичате толкоз доста. Това е положение, което можете да изживеете със фамилията си, с приятелите си, с обичания, с сътрудниците си или даже с сътрудниците си. Доверете се на интуицията си и приемете предупредителните знаци, за които нормално си затваряте очите. 
Ако сте избрали втората фигура
Ако сте избрали втората фигура, вашата неразрешена карма е, че се съмнявате в себе си и по този метод унищожавате задачите си.

В предходния си живот евентуално сте взели някои неверни решения, които са предизвикали огромни вреди на вас и на околните ви - финансови, физически или даже душевен. Резултатът е, че в този живот страдате от липса на убеденост. Но всички ние позволяваме неточности. В това няма нищо неприятно.

Важното е да осъзнаете метода, по който се справяте с грешките си. Дайте си време, помислете за всички позитивни неща, които сте създали в живота си. Бъдете проведени и постоянно се опитвайте да се подобрявате. Не обикаляйте и не питайте други хора за оферти или решения. Бъдете собствен личен лидер и прогонете рестриктивните мерки от живота си, които сами си налагате.
Ако сте избрали третата фигура
Ако сте избрали третата форма, неразрешената ви карма е обвързвана с компликациите ви да се доверявате на други хора.

Най-вероятно в предишния си живот сте били предадени от хора, на които сте имали доверие. Това задкулисие е довело до това, че в този живот имате проблеми с доверието към хората. Срещате хора, които се нуждаят от вашето доверие, а вие се колебаете или отказвате да им го дадете.

Бъдете търпеливи. Запознайте се с даден човек и най-малко за 3 - 4 месеца го наблюдавайте добре. Отначало може да не стигнете до никакви изводи, само че скоро признаците ще се проявят. Така ще разберете дали можете да му се доверите или не. Активирайте интуицията си и чак по-късно вземете решение за мястото, което този човек ще има в живота ви.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР