Чували ли сте за моногамните мъже, срещнали ли сте такива.

...
Чували ли сте за моногамните мъже, срещнали ли сте такива.
Коментари Харесай

3-те зодии, които могат да се нарекат моногамни

Чували ли сте за моногамните мъже, срещнали ли сте такива. Ако търсите мъжа на фантазиите си, който да е подобаващ, да поставят всички старания и да не губи половинката, с която, по-късно да основава семейство, то предлагаме ви да научите:
Те са подготвени да изчакат своята сродна душа в живота си и не си разменят инцидентни връзки. Дори при положение на разлъка ще се усещат предадени до гибел. Сред зодиите могат да се разграничат три от най-отдадените любовници.
Телец
Телците по своето естество са моногамни. Основният приоритет в живота за тях е и постоянно остава фамилията. Това са най-стабилните и лоялни сътрудници. За Телец доста значим аспект в брака е взаимното схващане и доверие. Влюбват се същински, към този момент в зрелост. Те не разкриват възприятията си на първите срещи. В началото са малко плахи и безмълвни. Мъжете Телци са склонни да прегледат по-отблизо, да научат всичко за бъдещия сътрудник в живота и да се уверят в сериозността на възприятията и на двамата влюбени. Телецът има сензитивен и буен характер, малко прочувствен. Но предавайки се изцяло на избраницата си, изискват цялостна отдаденост в подмяна на възприятията си. С течение на годините Телецът става още по-привързан към жена си. Чувствата им се ускоряват и стават способни на дейности. Обичат един път и вечно, поддържайки честност към обичания за цялостен живот.
Лъв
Всяка жена, която се озове до мъж Лъв, може да разбере, какво е благополучие, схващане, обич и грижи. Романтиката е в кръвта им. Мъжът Лъв е прелестен фамилен човек и отличен сътрудник в живота, който обожава избраницата си и се грижи за децата. Лъвът постоянно е в центъра на вниманието на дамите, отзивчив и прелестен. Той остава непревземаем и затворен, не позволява никого до себе си, до момента в който не срещне обичаната си. Не приветстват мимолетни занимания. Най-важното нещо в живота за Лъвът е да бъде покрай своята обичана, да й даде опция да се усеща като същинска и мечтана жена. Лъвът не се нуждае от спокойни и скучни връзки, имат непрекъснати прояви, детонации и фойерверки. Лъвът ще елементарни на обичаната си всевъзможни прищявки, ще даде разнородни дарове, ще направи приятни изненадите.
Козирог
Хората, родени под този знак, са обединени от търпеливо предпочитание за позитивен резултат във всички инициативи. По природа Козирогът е моногамен, той е надеждна опора за обичаната си. На пръв взор Козирозите са отзивчиви и сдържани хора, наподобяват горди и самостоятелни. Тези мъже имат висока степен на фокус, върху прочувствената страна на живота, по въпросите на любовта и привързаността. Мъжете деликатно избират своя сътрудник за живот и не бързат да се женят. Избраният би трябвало да има обичайно образование, да има положителни маниери, да не не помни и да угоди на родителите. Тези представители от Зодиака са сдържани по повод изложение на страстите, само че са склонни към честност и неизменност. Ако една жена се заинтересува Козирогът, ще отдаде желание не на физическата фамилиарност, а на възприятията. Чувственото развиване при такива мъже е по-късно и по-бавно от другите зодиакални знаци. След като възприятията на Козирога са ясно образувани, ще станат доста мощни и издръжливи. Семейните връзки с подобен мъж постоянно са сполучливи и щастливи. Козирогът може да елементарни на обичаната си даже измяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР