Чутовен автогол си вкара Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна

...
Чутовен автогол си вкара Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна
Коментари Харесай

Киро шикалкави глупости и изуми налуден поглед. Всички се чудят и маят: Наркотици или ботокс?!

Чутовен автогол си вкара Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна конференция какви страшни записи щял да изкара против него Радостин Василев и по какъв начин те били част от пъкления проект на “дълбоката страна ” за дискредитиранена Политическа партия. Фантазията на господин Петков обрисува комплицирани компютърни операции с наслагване на глас и производство на подправени реплики. Всичко това съгласно него било дело на обгърнати в тайнственост кибер ченгета, работещи неуморно за дискредитиране на положителните сили. Истината се оказа надалеч по-прозаична – безконечният разколник Руди Гела е записал на таблета си публично партийно онлайн съвещание, на което е бил поканен и получил линк за достъп, написа kliuki.bg.
Вън от небивалиците, изречени измежду нощ от водача на “Промяната ”, феновете видяха неестествено повдигнатите краища на веждите му, които се извиваха в уродлива мимика всяка секунда, когато политикът отваряше уста. Вещи в естетичните процедури разясниха, че Кики най-вероятно е опитал да изглади бръчките към очите с ботокс, което е довело до странните мимики. Токсинът сковава лицевите мускули и повдига неестествено веждите. Този резултат е издирван от дамите с цел да придаде по-отворен взор, само че господата наподобяват неуместно в множеството случаи.
Трескавите мимики и несъответстващото придвижване на челюстта, което наблюдавахме при Петков обаче нямат нищо общо с ботокса, репликираха токсиколози. По тяхно мнение по-скоро идва тирада за посещаване в “кристалния свят ”, което видни фигури от Политическа партия подхващат всякога, когато са мощно изплашени. А актуалният проблем е тъкмо подобен.
Трескавата реакция на Кирил Петков сподели, че той, Асен Василев и групичката към тях има от какво да се опасяват, тъй като знаят чудесно какво и най-много пред кого са плещили. И казаното по никакъв начин не кореспондира с националноотговорното държание, което се пробват да показват. Но това е друга тематика.
Прочее Асен Василев също е умишлен, че е употребил услугите на естетични експерти поради присъщото опулване на очите, донесло му прякора Кокорчо. В интернет форумите се спори дали финансистът също боде ботокс или се е подложил на надалеч по-травматичната блефаропластика (бел.ред. – интервенция на клепачите).
Каквито и корекции да са правили по лицата си шефовете на Политическа партия, те няма по какъв начин да замаскират несъответстващите им реакции и надълбоко укоримите им в морално отношение дейности.
“Тичането против вятъра в никакъв случай не е било печеливша тактика ”, отвърна и политическият пиар Весислава Танчева в мнения под стените на симпатизанти на “Промяната ”, обсъждащи нелепата изява на Кирил Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР