Чужденци от цяла Европа избраха София да посрещнат 2019 годинаХиляди

...
Чужденци от цяла Европа избраха София да посрещнат 2019 годинаХиляди
Коментари Харесай

Чужденци от цяла Европа избраха София да посрещнат 2019 година

Чужденци от цяла Европа избраха София да посрещнат 2019 година
Хиляди се събраха на годишния новогодишен концерт „ Сцена под звездите ” в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС. 6-минутна заря ознаменува настъпването на новата година.

Сред посетителите имаше посетители от Сърбия, Македония, Германия, Италия, Гърция и Испания, които насочиха своите пожелания пред камерата на БГНЕС.

Немска група показа, че е впечатлена от организацията и защитата на концерта в София. Пожелаха на българите шанс, здраве и повече убеденост.

Не беше дребна и групата от "ботуша", които избраха камерата на БГНЕС и изпяха националния химн в чест на 2019 година. Испанците пък обявиха, че са тук, защото България е също толкоз гостоприемна и топла по характер, колкото и тяхната татковина.

Семейство от Македония благодари за другарството и поддръжката и си пожела дружбата да продължи и отсега нататък по пътя на към еврочленството на Скопие.

Юбилейното 20-о издание на „ Сцена под звездите ” се провежда от Столична община, като част от Календара на културните събития Празничната забава се организира по традиция на площад „ Княз Александър I “. В програмата се включиха едни от най-популярните ни реализатори, измежду които Мариана Попова, Орлин Павлов, Бо Бо, Рут Колева и Стефан Вълдобрев с „ Обичайните обвинени “.

За положителното въодушевление на празнуващите се погрижи и Софийският духов оркестър с диригент Васил Делиев, танцьорите от фолклорен отбор „ Седеф “ с началник Десислав Михайлов и солистите на балет „ Арабеск “ – Петя Колева и Стефан Вучов. Изявени български спортисти и актьори, измежду които Соня Йончева, Петър Стойчев, Георги Господинов, Владимир Николов, Тереза Маринова, Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Веско Ешкенази, Максим Ешкенази, Илияна Раева насочиха пожелания към българите в особено снимани видеообръщения. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР