Чудя се как социалният министър Деница Сачева и платените НПО-та

...
Чудя се как социалният министър Деница Сачева и платените НПО-та
Коментари Харесай

Майка от ”Системата ни убива” направи на пух и прах МВР и Деница Сачева за лъжите им

Чудя се по какъв начин общественият министър Деница Сачева и платените НПО-та имат очи да се хвалят с неща, които ние сме постигнали с нашите кървави сълзи. Още повече се чудя по какъв начин полицията манипулира и не споделя и думичка за насилието, което упражни върху нашите деца. Това сподели пред Фрог нюз Вера Иванова, една от майките на „ Системата ни убива “.
Ето какво още показа тя: На брифинга на Столична дирекция на вътрешните работи чухме такива неистини, че все едно разказваха не за блокадата ни тази нощ, а за някое друго събитие. Първо няма по какъв начин да ни изкарат евентуални провокатори за протестиращите от „ Орлов мост “. Видя се, че хората там освен ни приветстваха, само че и цяла нощ ни пазиха. Не загатнаха и дума за проявеното към децата ни принуждение, като че ли това е нещо обикновено за тях.

След брифинга на Столична дирекция на вътрешните работи против нас, бе проведен и брифинг на Деница Сачева . За нас тя е втори Валери Симеонов в пола. Как не се посвени да се хвали с неща, които са реализирани с помощта на нас, на годините митинги и на кървавите ни сълзи. Как даде съвест на платените НПО-та да се хвалят също с нашия труд. Искам да кажа истината, а тя е, че точно те бяха срещу Закона за персоналната помощ, за който ние се преборихме. Именно те гласоподаваха „ Не! “ на националния съвет и тогава майките плакаха дълго. Ние не можем години да се приберем от улицата, с цел да се преборим за малко заслужен живот на децата ни. НПО-та бяха срещу нашия Закон, а в този момент се хвалят с него. Срам и срам е това!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР