Чудовището, което руският президент Владимир Путин сътвори – Вагнер“, сега

...
Чудовището, което руският президент Владимир Путин сътвори – Вагнер“, сега
Коментари Харесай

Борел: Не е добре ядрена сила като Русия да е политически нестабилна

Чудовището, което съветският президент Владимир Путин сътвори – " Вагнер “, в този момент се обръща против основателя си и хапе . Това съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел преди началото на днешното съвещание на европейските външни министри в Люксембург.
Руската политическа система демонстрира накърнимост, властта на военните се пропуква. Това е значима последица от войната, разяснява още той, представен от Българска телеграфна агенция. И добави: „ Не е добре да виждаме нуклеарна мощ като Русия да навлиза в политическа неустойчивост “.

По-важно от всеки път е да продължим поддръжката за Украйна. Това, което се случи през миналите дни, демонстрира по какъв начин войната против Украйна разпуква властта в Русия и се отразява на съветската политическа система. Внимателно следим събитията, съобщи висшият представител.

Той заяви, че на днешното съвещание се чака приемането на решение за обезпечаване на спомагателна военна помощ за Украйна на стойност 3,5 милиарда евро.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР