Чудиш се защо все още не си намерил любовта и

...
Чудиш се защо все още не си намерил любовта и
Коментари Харесай

10 причини защо най-добрата ти връзка ще е с момичето, което те обича прекалено много

Чудиш се за какво към момента не си намерил любовта и всичките ти връзки са били токсични? Искаш да изпиташ същинската и зашеметяваща обич? Тя ще пристигна сама, когато минимум я очакваш, само че ще е с момичето, което те обича прекомерно много…

1. Тя ще внася позитивизъм в живота ти

Тя ще те обича, ще обича света и тъкмо тази обич ще я изпълва изцяло. С нея ще сияе и всеки ден ще е изпълнен с наслада и хубост.

2. Тя ще те накара да забравиш за всяка предходна връзка, всяка болежка, която са ти предизвикали

Когато я срещнеш, няма да поискаш да помислиш за друго момиче. Тя ще те научи на това какво е същинска обич и по какъв начин да обичаш още веднъж. Ще се влюбиш в усмивката, в щастието ѝ и в нея самата толкоз мощно, че няма да си спомняш за предишното.

3. Тя ще ти покаже какво е обич

Не, тук не става дума за онази повърхностна обич, а за същинската с нейните плюсове и минуси, с прелестните моменти и късите падения. Момичето, което ще го направи, няма да си тръгне, няма да избяга, а ще остане, с цел да запълни празнотите в живота ти.

4. С нея няма да се чувстваш самичък

Тя ще ти демонстрира любовта си и ще те кара да летиш, даже в сложните дни и в най-трудните моменти. Винаги ще си удовлетворен. Тя ще даде всичко от себе си.

5. Ще те научи да прощаваш

Не се заблуждавай, тъй като това момиче вижда и неприятната страна на света, само че се любува на хубавите му страни. Тя прости. Ще те научи и ти да го правиш. Ще ти покаже по какъв начин да се контролираш, да се освободиш от болката.

6. Тя ще бъде лоялна към теб

Момичето, което ще те обича прекомерно доста няма да те съобщи. Няма и да допусне да ти се случи нещо. Любовта ѝ към теб ще бъде доста по-различна от тази, с която си се сблъсквал до момента.

7. Тя ще те накара да отвориш сърцето си още веднъж

Тя е прочувствена и не намира нищо неприятно в това да се разкриеш. Именно на това ще те научи, с цел да можеш да обичаш по най-истинския и хубав метод.

8. Тя ще се кара с теб, само че и ще се бори за теб

Това ще е момичето, което ще се бори за теб и с теб, ще се карате, ще те провокира и ще те подлудява, не тъй като не е влюбена в теб, а в противен случай – защото те обожава и я е грижа за теб, тъй като си нейната сродна душа и любовта ви е най-важна.

9. За нея ще е значимо да разрешавате проблемите си, а не да си тръгнете

Любовта не е съвършена и постоянно ще има компликации, с които ще би трябвало да се справяте дружно. Не бягай от проблемите, тъй като и тя няма. Седнете и поговорете. Така вършат същински отдадените хора в една същинска връзка.

10. Тя ще те обича с всичките ти дефекти

Всички пазим секрети, които сме затворили някъде надълбоко в себе си, с цел да не демонстрират, че ни боли. Тя ще е онази светлина, която ще унищожи преградата, която си построил и ще те обича с предишното, несигурностите и страховете ти. Пази я!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР