Чудили ли сте се как биха изглеждали днес принцеса Даяна,

...
Чудили ли сте се как биха изглеждали днес принцеса Даяна,
Коментари Харесай

Вижте как биха изглеждали днес принцеса Даяна, Фреди Меркюри и още легендарни личности

Чудили ли сте се по какъв начин биха изглеждали през днешния ден принцеса Даяна, Фреди Меркюри и Джон Ленън, в случай че бяха живи? Или даже Мадона, без да претърпи всички намеси на пластичната хирургия по себе си?

Има и още като вас - турският фотограф и художник Алпер Йесилтас освен се замисля върху въпроса, само че и благодарение на изкуствен интелект взема решение да пресъздаде външния тип на известни персони, върху който времето оставя отпечатъка си . Той назовава серията от изображения „ Сякаш нищо не се е случило “ (As If Nothing Happened).

„ Зад този план стои въпросът „ по какъв начин биха изглеждали те, в случай че не им се бяха случили някои огромни събития “. Нямам самообладание за вашата противоположна връзка и оферти “, написа Йесилтас към всеки от постовете.

Серията от реалистични изображения фотографът от Истанбул стартира с Майкъл Джаксън , минава през Фреди Меркюри и стига до звезди, които загубихме относително неотдавна, като Ейми Уайнхаус и Пол Уокър.

Една от най-любопитните тълкования на Йесилтас е тази на Бийтълс – до живите митове Пол Маккартни и Ринго Стар той слага реалистични възрастни версии на починалите Джон Ленън и Джордж Харисън.
                             

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР