„Чудесно е да се върнеш от при мъртвите”, написа Силвестър

...
„Чудесно е да се върнеш от при мъртвите”, написа Силвестър
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун: Чудесно е да се върнеш от при мъртвите

„ Чудесно е да се върнеш от при мъртвите”, написа Силвестър Сталоун в своя инстаграм профил в отговор на разразилата се в обществените мрежи краткотрайна нервност към неговата хипотетична гибел .

71-годишният Слай, прочут най-много с превъплъщенията си в Роки и Рамбо, прикани почитателите си да не обръщат внимание на „ глупостите”, които се популяризират по негов адрес, и сподели, че е в положително здраве и още по-добро въодушевление.

Актьорът разгласява малко видео, в което се майтапи с двете си дъщери – 21-годишната София и 19-годишната Систин, и се заканва, че „ ще ги научи”.

Locking my daughters outside during a slight hail storm… It’s so great to be back from the Dead!!! @sistinestallone @sophiastallone

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Feb 19, 2018 at 3:05pm PST

Вчера един пост от „ Фейсбук” обиколи стените на мнозина консуматори на обществената мрежа, а по-късно информацията се появи в значително уеб сайтове.

Въпросният пост твърдеше, че Слай е починал и показваше артиста в много болнаво положение и оплешивял – присъщ резултат при терапия на рак, да вземем за пример.

В случая по-вероятно е това да е бил сцена от филм, в който Сталоун се е снимал. Самият факт на бързия резултат от този пост обаче е много индикативен за въздействието на обществените медии в всекидневието ни и леснотата, с която те могат да се употребяват за разпространение на подправени вести.

Всъщност вестта за гибелта на Сталоун въобще не се появява в общественото пространство за първи път .

Подобни известия имаше и през 2016 година, когато се твърдеше, че артистът е умрял в дома си в Лос Анджелис. Източникът на това известие бързо беше разпознат като уебсайт, прочут с сходен жанр „ шеги”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР