Чудесен подарък за 47-ия рожден ден на селекционера Александър Димитров,

...
Чудесен подарък за 47-ия рожден ден на селекционера Александър Димитров,
Коментари Харесай

Младежите на България с важна победа над силните израелци

Чудесен подарък за 47-ия рожден ден на селекционера Александър Димитров, който е през днешния ден, сервираха възпитаниците му в младежкия народен тим на България.

На стадион " Александър Шаламанов " в София те се пребориха за значима и сладка победа с 1:0 над мощния изреалски отбор във втория си мач от квалификациите за европейското състезание в Словакия през 2025-а.

Така младежите ни взеха сполучливо поправителния, откакто на старта на акцията направиха единствено 1:1 при гостуването си на Естония.

Скъпоценния гол означи Никола Илиев от ЦСКА 1948, който по принци е мъжки национал, само че след сделка сред неговия ментор Младен Кърстаич и Димитров бе едно от момчетата, които за септемврийските мачове бе решено да играят за младежите.

Преотстъпеният от италианския гранд " Интер " 19-годишен нападателен халф бе прецизен в 50-ата мин след асистенция на различен футболист, който е викан и в мъжкия ни отбор - Станислав Шопов от ЦСКА.

Израелците са полуфиналисти от последното европейско за младежи. В групата ни са още Германия, Полша и Косово, което я прави извънредно сложна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР