Чуден ден – време за почивка среща тези зодии, други

...
Чуден ден – време за почивка среща тези зодии, други
Коментари Харесай

Чуден ден – време за почивка среща тези зодии, други две – да внимават

Чуден ден – време за отмора среща тези зодии, други две – да внимават. Това е предначерртал хороскопът за днешния първи юлски понеделник. Какво още вещаят звезите за вас, вижте:
Хороскоп за понеделник, 3 юли 2023 Овен
Денят е прекрасен за нова работа или необикновена отмора. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на водач. Само по този начин ще се чувствате удобно. Не приемайте близо до сърцето си през днешния ден всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които грубо ще страдате поради шеговити забележки….. Във всички съществени диалози бъдете деликатни, защото през този ден сте склонни да говорите освен това, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате след това, когато бъде употребявано против Вас.
Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка сложена цел, само че за жалост този оптимизъм е лишен от учредения. Бъдете подготвени за поява на спънки по Вашия път, и не разчитайте, че шанса ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на личните си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, само че с представителите на другите генерации не постоянно намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате наслаждение от общуването, единствено в случай че отложите разискването на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на дребните наслади и търсете източник на положителни страсти във всичко, което Ви заобикаля.
Рак
На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.
Лъв
През този ден очевидно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия непрекъснат обичан човек напълно няма да бъде спънка: в края на крайщата не става въпрос за невярност, а единствено леко заиграване – нещо като подготовка на личната привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!…
Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.
Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.
Скорпион
На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.
Стрелец
Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това.
Козирог
Денят е обвързван с провокации. От време на време може да Ви „ въодушевяват ” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които даже не се замислят, че подвизите напълно не са наложителни, а от време на време са и много рискови. Не рискувайте! Откажете се от случките! Трябва да приемате оферти единствено от надеждни и тествани хора! Поради мощното външно въздействие, прочувствено ще се уморявате извънредно бързо. Към обяд към този момент ще възникне у Вас предпочитание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се, да го реализирате…
Водолей
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: той ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.
Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР