Чудатият изпълнител провали няколко мисии и остави без храна, ток

...
Чудатият изпълнител провали няколко мисии и остави без храна, ток
Коментари Харесай

Всички Се Питаха, Но Вече Всичко Е Ясно! Ето Коя Е Мистериозната Жена До Я-Я Роянов!

Чудатият реализатор провали няколко задачи и остави без храна, ток и вода останалите съквартиранти – отбелязва изданието.

„ Какви задачи той е отказал и за какво – това е отвън моите ползи. За мен фамилията е на първо място, то е преди всичко. Аз не виждам телевизия от 15 години и не проследявам присъединяване му. От това, което слушам, мога да кажа, че държанието му е доста хубаво за един женен мъж. Гордея се с него “ – разяснява пред вестника Нуша.

„ Изборите, които прави в Къщата, са си негови. В действителния живот мога да кажа, че имам неповторим брачен партньор във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си бленувам “ – споделя Нуша.
Подобно на половинката си, Нуша е много забавна и всестранно развита персона. Творчеството ѝ е насочено най-вече към деца. Тя е илюстратор, публицист, графичен дизайнер, издател, преподавател по изобразяване, идеалист, основател на конкурс за авторски детски приказки. 6 години живее в Съединени американски щати, а понастоящем – дружно със Стоян Роянов и щерка им Виктория обитават във Варна.

„ Със Стоян сме женени към този момент 18 години и желаеме още доста години да имаме пред нас. Той е неповторим освен като брачен партньор, само че и като татко. Мога да кажа, че и аз съм неповторима – нещо, което той обожава. Ние сме си и по-различни в живота, по тази причина се поддържаме, обичаме и се разбираме. Вдъхновяваме се един различен, с цел да вървим напред и да вършим това, за което сме тук “ – споделя още Нуша Роянова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР