Чучела, а не извънземни били жертвите при инцидента с НЛО

...
Чучела, а не извънземни били жертвите при инцидента с НЛО
Коментари Харесай

НЛО-то край Розуел били чучела

Чучела, а не извънземни били " жертвите " при случая с НЛО край Розуел на 2 юли 1947 година, считат някои американски откриватели.

Вече 60 години уфолози и учени-скептици спорят към странните трупове на четиримата починали при злополука на летящ обект в пустинята Ню Мексико.

 НЛО-то край Розуел били чучела

Местни поданици очевидци настояват, че жертвите имали детски тела, големи глави и очи, само че дребни уста и никакво окосмяване.

Останките от разрушения уред са откарани във военната база Розуел, а оттова в изследователския полигон Рай Патерсън.

Случаят се скрива, само че след рухването на втори летящ обект над Колорадо на 25 март 1948 година президентът Труман образува група за надзор върху информацията за случаите.

НЛО са показани пред медиите като пробни балони, а откритите тела - за чучела-манекени при опит с нов вид парашути.

За дезинформация се пускат пресилени данни за извънземните и се основава подигравателна атмосфера по тематиката. В същото време астрономът проф. Джеймс Алан Ханек е назначен от идващия президент Айзенхауер за консултант по НЛО.

Сякаш с цел да удостовери тезата, че НЛО се появяват единствено при рискови интервали на планетата, е последният случай. На 2 май 1989 година в пустинята Калахари, ЮАР, е свален неидентифициран летящ обект.

Изтребител Мираж го обстрелва с пробно лазерно оръдие. Останките са откарани още веднъж в базата Рай Патерсън в Съединени американски щати. Не се дават сведения за паднал балон и т. н. Но военни водачи от ЮАР приказвали, че вътре имало две същества...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР