Чрез хибридни инструменти за натиск като “закона “Магнитски и “Барселонагейт

...
Чрез хибридни инструменти за натиск като “закона “Магнитски и “Барселонагейт
Коментари Харесай

Определени субекти използват общественото възмущение, за да прокарат пак Истанбулската конвенция*

Чрез хибридни принадлежности за напън като “закона “Магнитски ” и “Барселонагейт ” цели партии са превърнати в заложници и безропотно извършват ролята на марионетки

Още през 2017 година за първи път българското общество разбра за подготвяната за приемане Истанбулска спогодба и чудовищните измерения на джендър-конспирацията против детската еднаквост, против правата на родителите и против националната страна.

След тежки няколкомесечни диспути текстът бе изпратен в Конституционния съд, който разгласи Истанбулската спогодба за несъвместима с българската Конституция с решение 13/27.07.2018 година

Решението бе взето с 8 гласа “за ” и 4 с изключително мнение.

Пет гласа от тези 8 гласа “за ” оповестяване на ИК за противоконституционна бяха на жените-членове на Конституционен съд.

Всичките пет жени-членове на Конституционен съд гласоподаваха “за ” оповестяване на Истанбулската спогодба за противоконституционна!

Защо?

Защото под булото на “борба с насилието против дами ” тази изначално опорочена нормативна недомислица постанова безумни дефиниции за пол, отхвърлящи очевидните биологични действителности, които никой в човешката история до момента не си е разрешавал да оспорва!
В тези дни на опозиция и борба получих телефонно позвъняване от човек във висшите етажи на ГЕРБ - соросоиден деятел.

Думите на този човек бяха:

“Знаем, че ти стартира тази опозиция и ти си повода, само че ти би трябвало да знаеш, че е решено на най-високи равнища в Брюксел Истанбулската спогодба да се одобри! ”

Това позвъняване беше преди решението на Конституционен съд.

Вече шеста година от този момент “най-високите равнища в Брюксел ” не са спрели да търсят метод да вкарат своята отровна джендър-идеология в българското общество и българската просветителна система.

Целта на джендър-идеологията и на прислужниците ѝ в сегашното Народно заседание е една:

Покваряване на душите и сърцата на българските деца!

Средствата са ясни - редовно отравяне на разбиранията за биологичен пол и разрушение на тяхната полова и човешка еднаквост посредством втълпяване на “джендър-категории ”.

Примери и практики в Европа, Съединени американски щати и Британската общественост има печално доста!

Резултатите в резултат на осакатени при “смяна на пола ” момчета и девойки са хиляди, като техният брой продължава да пораства!

Приятели, българи, майки и татковци,

Съвременната джендър-детерминирана демократична лъжедемокрация съставлява “културен ” тероризъм с хибридни способи, съчетаващи налудни практики от времето на китайската културна гражданска война и безмилостни похвати на терористични организации с взимане на заложници.

Днес - посредством хибридни принадлежности за напън като “закона “Магнитски ” и “Барселонагейт ” - водачи на парламентарни партии са превърнати в заложници и безропотно извършват ролята на марионетки, тъй като са хванати в клопката на личната си лакомия, корупция, сласт и боязън.

Каква е цената, която ще платят не те, а цяла България поради превръщането им в заложници на световното задкулисие в лицето на Джордж Сорос и неговите прислужници в Белия дом и Европейската комисия?

Цената са децата на България!

Нашите лични деца и внуци!

Целта е да се употребява съответното публично отвращение, с цел да бъдат прокарат “истанбулските ” проекти.

Конкретните измерения на тези проекти са заложени в текст-допълнение към Закона за домашното принуждение, в което се приказва за “интимна връзка сред две лица ”.
Само един въпрос като се зададе и незабавно излиза наяве всичко:

Защо оферират “интимна връзка сред две лица ”, а не “интимна връзка сред мъж и жена? ”

Защото същинската цел на “истанбулските ” заложници на Сорос в Народното събрание е пълзящо легализиране на еднополовите бракове!

С всички сили и средства!

Върху тъгата и болката на измъчваните и унижавани дами тези “истанбулски ” заложници желаят да построят своята джендър-нормативна опорка, своята “истанбулска ” къщурка на кокоши крайници.

Ако това им бъде разрешено, това ще бъде началото на джендър-политики, които са ориентирани директно против децата ни и които съставляват недопускана до момента директна заплаха за детското здраве и живот.

Ако това им бъде разрешено - да гласоподават “интимна връзка сред две лица ” вместо “мъж и жена ” - това ще разкрие същинските им лица.

Защото “истанбулските ” заложници имат две лица: едното е за пред гласоподавателите, когато ги мамят да гласоподават, другото лице е за пред подмолните господари, до момента в който им слугуват.

Този път истината няма по какъв начин да бъде скрита!

Хора, не заспивайте!

И се гответе за решителна опозиция!

*Коментарът е на политическият анализатор и публицист Александър Урумов, заглавието е на редакцията

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР