Човешките останки, открити от туристи на 24 юни в безлюден

...
Човешките останки, открити от туристи на 24 юни в безлюден
Коментари Харесай

Зловещо! Потвърдиха смъртта на актьора Джулиан Сандс

Човешките остатъци, открити от туристи на 24 юни в необитаем запустял регион покрай връх Балди в Южна Калифорния, са на артиста Джулиан Сандс, заяви шерифството на окръг Сан Бернардино, представено от Асошиейтед прес.

Сандс, взел участие в няколко номинирани за " Оскар " кино лентата в края на 80-те и 90-те години, измежду които " Стая с аспект " и " Да напуснеш Лас Вегас ", е открит мъртъв в планински регион в Южна Калифорния пет месеца след изгубването си по време на поход, показаха управляващите.
-->
Шестдесет и пет годишният артист, живеещ в Лас Анджелис, е бил разпален и умел екскурзиант. Той беше разгласен за липсващ на 13 януари, откакто тръгнал към върха, издигащ се на надморска височина над 3048 м източно от града.

Екипи, подпомагани от дронове и хеликоптери, го издирваха неколкократно, само че работата им беше възпрепятствана от суровото зимно време, задържало се и напролет, тъй че те не откриха никаква диря от Сандс, до момента в който туристи не се натъкнаха на тялото му.

Извършена е аутопсия, само че с цел да се дефинира повода за гибелта, са нужни спомагателни разбори, означиха управляващите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР