Човекът се надява новият главен прокурор Борислав Сарафов да поднови

...
Човекът се надява новият главен прокурор Борислав Сарафов да поднови
Коментари Харесай

16 години мъж живее с куршум в главата, делото е прекратено преди дни

Човекът се надява новият основен прокурор Борислав Сарафов да възобнови следствието.

Близо 16 година Атанас Пенков живее с патрон в главата, оповестява БТВ. Повредата се води лека телесна. По време на случая е бил охранител и огняр в пазарджишко учебно заведение. На 26 февруари 2008 година незнаен стрелец го прострелял в двора на учебното заведение. Дни след стрелбата е задържан хипотетичният причинител, има и очевидец по случая. Заподозреният обаче е освободен поради липса на доказателства.

 

Пенков твърди, че знае кой е поръчителят – имал спор и закани с избран човек, чието име не назова. От полицията считат, че случаят е поради опитите на охранителя да пресече опити за разпространяване на опиати в учебното заведение. Месеци след опита за ликвидиране индивидът получава и плик с патрони и нови закани.

На 15 година потърпевшият получил писмо от прокурора по делото, че делото е прекъснато. „ Ако той не може да работи, да го сменят, да сменят проверяващия служител на реда, да се стартира още веднъж “, съобщи Пенков.

Делото е прекъснато, тъй като по този начин и не е открит причинителя, също така е изтекла и 15-годишната му отминалост. Човекът обаче се надява новият основен прокурор Борислав Сарафов да възобнови следствието.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР