Човекът, който някога е има най-дългия нос в света, предизвика

...
Човекът, който някога е има най-дългия нос в света, предизвика
Коментари Харесай

Мъжът с най-дългия нос в света прикова погледите отново

Човекът, който в миналото е има най-дългия нос в света, провокира полуда в интернет, откакто се появи изображение на восъчните му фигури. 

Томас Уедърс от Йоркшир придобива популярност през 18-ти век с това, че има най-дългия нос в света - който мери цели 19 см (7,5 инча). Рекордът на пътуващия цирков актьор продължава и до през днешния ден, съгласно Световните върхове на Гинес, само че остават единствено восъчни фигури, които демонстрират забележителния му нос.

След като фотография на неговата восъчна фигура в галерия на Рипли " Вярвате или не " беше споделена в Reddit, хиляди консуматори на обществените медии разясниха шока си.

Според The ​​Daily Star, в обява в списание Strand, бр. XI, оповестена през 1896 година, се споделя за носа на Томас: " Ако носовете в миналото са били еднообразно точни в представянето на значимостта на индивида, този заслужен мъж би трябвало да е натрупал всички пари на Threadneedle Street и да е превзел цяла Европа. “ 

Изданието също по този начин допуска, че Томас може би не е най-умният измежду хората.



Уебсайтът на Световните върхове на Гинес гласи: „ Има исторически разкази, че Томас Уедърс, който е живял в Англия през 1770-те години и е бил член на пътуващ цирк, е имал нос с дължина 19 см (7,5 инча).

“Подробностите за живота на Томас остават неразбираеми, само че се счита, че цирковият актьор е умрял в Йоркшир при започване на 50-те си години.

В отговор на споделена фотография на восъчните фигури на мъжа, един шокиран консуматор се пошегува: „ Казват, че мозъкът ви автоматизирано пренебрегва да гледате личния си нос, само че да, не знам за този човек. “

„ Какво в действителност се случва тук? Тумор? Растеж? Случайна генетична акцидент? Ноздрите стигат ли чак до върха?? Имам толкоз доста въпроси… “, написа различен.

Превод: GLasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР