Човек трудно може да се сети не само за известни

...
Човек трудно може да се сети не само за известни
Коментари Харесай

Били Айлиш и изказването и за порно клипа й

Човек мъчно може да се сети освен за известни персони, само че и за елементарни хора, които приказват намерено за половия си живот или за порното.

Това си остава тематика, която като че ли множеството от нас избират да не зачекват. Били Айлиш обаче няма проблем освен да разрушава музикалните ранглисти с песните си, само че и визиите за това по какъв начин би трябвало да се държат, наподобяват или приказват звездите.

В предаването на Хауърд Стърн, седмица преди празниците, изпълнителката разкри, че е почнала да гледа порно, когато е била на едвам 11 години. Но сега счита, че това е увредило мозъка ѝ и като цяло се нервира на обстоятелството, че порното е толкоз възхвалявано, гледано и сполучливо.

Айлиш даже сподели, че първите пъти, когато е правила секс, е разрешавала неща, които не са ѝ били приятни, самото тъй като си е мислела, че би трябвало да ѝ харесват. По принцип чакахме тези ѝ думи да срещнат отпор и някакви рецензии, тъй като в последно време тъкмо това се случва.

Но не се оказахме прави. Първо пристигна есето на Синди Галъп за The Independent, в което маркетинг специалистката поддържа Били Айлиш. Галъп написа, че адмирира младата изпълнителка за смелостта да приказва по тази тематика. Според нея порното не е чак толкоз неприятно и не трябва всички сходни видеа да бъдат слагани под един знаменател.

Защото да наречеш всяко сходно клипче порно е еднакво на това да кажеш, че всичко, излязло под някаква писмена форма, е литература. Синди Галъп счита, че има в действителност положителни и качествени порно видеа, които обаче не получават задоволително внимание и трафик на фона на огромните платформи, които ни заливат с сходно наличие.

Галъп също по този начин счита, че не тъкмо порното е казусът, а фактът, че не се приказва за секса намерено. Което оставя на порното задачата да отговори на многото въпроси, които всеки човек има за секса. И не порното би трябвало да образова.

 

В поддръжка на изявлението на Били Айлиш се яви и някогашна порно звезда. Ранди Спиърс, който през годините е взел участие в доста видеа за възрастни, споделя пред TMZ, че Айлиш е изцяло права в твърдението си, че порното може да има отрицателен резултат върху подрастващите.

Ранди счита, че видео на жена, която е със седем мъже по едно и също време, може да повлияе отрицателно на едно седемгодишно дете да вземем за пример и на визиите му за секса, написа Metro.co.uk.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР