Човек прекарва в сън 1/3 от живота си. Именно поради

...
Човек прекарва в сън 1/3 от живота си. Именно поради
Коментари Харесай

Насладете се на уникален релакс и комфорт с матрака на Dormeo АЙ МЕМОРИ ЕС ПЛЮС

Човек прекарва в сън 1/3 от живота си. Именно заради тази причина би трябвало да обърне задоволително внимание на това да бъде през тези часове от денонощието в безспорен комфорт. Здравият сън има десетки изгоди за всеки - възвръща тялото, понижава равнището на стрес, усъвършенства имунната система, спомага за сърцето, поддържа кръвното налягане, освежава паметта и така нататък

За вашите блажени часове на отмора ще се погрижат експертите от Dormeo. Оттам излязоха с цялостен шлагер на пазара, който за малко време се трансформира в същински бестселър, и ще подсигурява вашия комфорт, цялостен релакс и бездънен сън. Става дума за . В него ще заспивате усмихнати, а на сутринта единственият риск е да не се успите, защото няма да ви се става от удобното легло.

" Ай Мемори Ес Плюс " е матрак " 8 в 1 ", като има 2 обособени половини, които можеш да обърнеш по 4 разнообразни метода - всеки самичък избира най-удобната композиция за себе си. Отличният релакс е обезпечен поради неповторимата технология, патентована от Dormeo. Такава няма да намерите другаде у нас. Говорим за S-образен пласт от пружини от мемори пяна Octaspring, която на 100% се приспособява по тялото и позата ви на сън. Ваш е изборът дали да обърнете калъфа с мемори пяната от горната страна или изпод. Ще имате осем комбинации на матрака, като самичък ще изберете по какъв начин да спите. Ако нещо се промени, просто би трябвало да завъртите до нова комфортна композиция.



Случвало ли ви се е да сте на друго мнение с половинката си по отношение на това дали да си легнете на твърдо или меко легло? Е, тези разногласия могат да отпаднат, защото с този матрак няма да имате подобен проблем. Причината е в новаторския дизайн на " Ай МЕМОРИ Европейски Съюз ПЛЮС " от Dormeo - размерите от 160х190 см нагоре са с две обособени половини. Имаш две обособени ядра в един общ калъф - по този начин не усещате разстояние посред ви, а в това време всеки спи на матрак съгласно желанията си. Пяната е два типа - оранжевата е по-мека, а синята е по-твърда.

Octaspring пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна – по този начин получаваш отлична проветривост без претопляне и влага. Материалите са хипоалергични и са с обработка CleanEffect, което подсигурява, че сте предпазен от бактерии, акари и неприятни миризми. Калъфът е с цип, тъй че елементарно се смъква и пере до 30⁰С.



Dormeo демонстрира, че мисли най-вече за клиента,предоставяйки три много рядко срещани услуги:

* 60 нощи за тест интервал - тялото ти има потребност от време, с цел да реши дали това е точният матрак за теб. Имаш 60 нощи да се увериш, че си направил верния избор. Ако не си, Dormeo ще ти върне парите.

* 15 години гаранция - това са 5470 сутрини, в които да се събуждате в невероятния комфорт на този " Ай Мемори плюс " матрак.

* 0 лв. доставка - всички матраци Dormeo идват до дома ви с безвъзмездна доставка.

Друго доказателство за качеството на продукта са и прелестните потребителски отзиви, които не пестят похвалите, споделяйки положителните си усещания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР