Човек на Илия Павлов и Мултигруп“ става председател на борда

...
Човек на Илия Павлов и Мултигруп“ става председател на борда
Коментари Харесай

Румен Петков алармира в Пловдив за престъпни кадрови решения и във ВМЗ-Сопот

Човек на Илия Павлов и „ Мултигруп “ става ръководител на борда на шефовете на ВМЗ. Това заяви пред медиите в Пловдив ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Той изясни, че кадровата смяна се случва преди приключването на мандата на настоящето управление и след разгласен и извършен нов конкурс.
„ Председател на борда става Иван Карабатаков, деятелен 64-65-годишен мъж, взел участие в управлението на две от компаниите на „ Мултигруп “. Той евентуално за финален път е виждал оръжие, когато е бил в казармата “.
 Туризмът да влезе в Плана за възобновяване и резистентност, упорстват от АБВ Туризмът да влезе в Плана за възобновяване и резистентност, упорстват от АБВ
Туризмът да влезе в Плана за възобновяване и резистентност на Република България, както и основаване на гаранционен фонд за неосъществени...
Румен Петков сподели също, че в новия съвет на шефовете влизат и Кристина Стоянова, която е туроператор и Тихомир Иванов, който е в листата на синдиците. Според него всичко това приказва за готвена ликвидацията на ВМЗ и превръщането на предприятието в туристически обект, поради професионалния профил на горепосочените. Председателят на Политическа партия АБВ изрази учудване от мълчанието на депутатите от Пловдив и региона по незаконните кадрови решения, както и на управлението на община Сопот. Петков прикани служебното държавно управление (формат, до който най-вероятно ще се стигне), да вземе отношение по тези назначения. Това, за което АБВ ще упорства е да се приложи законовата техника по този начин, както беше направено с Държавната консолидационна компания – две години преди приключването на мандата, преструктуриране и нови назначения.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР