Човечност - рядко срещано явление...Спомняте ли си за варненския шофьор

...
Човечност - рядко срещано явление...Спомняте ли си за варненския шофьор
Коментари Харесай

Шофьор на градски транспорт се подигра с жена, заряза я на спирката

Човечност - рядко срещано събитие...

Спомняте ли си за варненския водач на рейс, който възмути всички с постъпката си? Ако не - ще напомним в резюме: Шофьорът на рейс 148 го е домързяло да натисне копчето, с цел да се отворят вратите на транспортното средство и да се качи стара жена. Жената бързала от подлеза, с цел да стигне до спирката и да се качи на градския превоз, почукала на една от вратите, с цел да алармира на водача, че би трябвало да й отвори, само че той не се впечатлил, отпрашил с рейса, а дамата останала на спирката. 

Прочетете още тук:

А помните ли историята със столичния машинист, който прояви извънредно отношение към мъж в инвалидна количка. Ако отговорът е не - припомняме: Софийският машинист се разкрещя на пасажер, който желае да употребява рампата, с цел да качи в трамвая неработоспособен. " Ако си самичък - отново не можеш да се качиш. К`во отношение искаш от мене ", провикна се с цяло гърло тогава водачът на трамвая.

Прочетете още тук:

И през днешния ден още веднъж попадаме на сходен сигнал за жестоко отношение към хора, ползващи услугите на градски превоз. Случаят е от Добрич, а за него в обществената мрежа Facebook споделя пострадалата от нечовешкото отношение на водач на градски рейс - Sv-Iv Ivanovi.

От поста разбираме, че водачът на автобусна линия № 201 е решил да се посмее на майка с детска количка, която е полагала старания да се качи в рейса. " Помолих за помощ, само че индивидът по този начин и не реши да стане и да помогне ", написа разочарованата от отношението на водача. А контрольорката се озъбила и споделила: " Коя си ти, че да искаш помощ, ти можеш и сама! ".

" Контрольорката сподели на водача тръгвай и нито се качих, нито ми оказа помощ някой. Според вас, в случай че можех да се кача щях ли да желая помощ? Нямате срама…. ", написа още дамата. 

Със специфичен конкурс са избирани водачите на градския превоз. " По безумие и нецензурност ги избрат ", разяснява Ангел Георгиев.

Много от потребителите на Facebook са възмутени и това е изцяло основателно. Те поучават майката да попаде недоволство до съответните органи.

" Няма хора човечни! Това е безумство, да не искаш да окажеш помощ на една майка ", гласи коментар.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР