Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше.Спряхме да уважаваме здравето

...
Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше.Спряхме да уважаваме здравето
Коментари Харесай

Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше

Човечеството получи заболяването, от която се нуждаеше.
Спряхме да почитаме здравето си, по тази причина се разболяхме задоволително, с цел да осъзнаем кое е най-важното.
Вече не оценявахме природата, по тази причина се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем какъв брой скъпо в действителност е да бъдеш измежду природата.
Спряхме да работим върху фамилиите си, по тази причина заболяването ни заключи в домовете ни, с цел да се научим още веднъж да действаме като семейство.
Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, с цел да ни припомня какъв брой са уязвими.
Спряхме да ценим здравните експерти и фармацевти, с цел да разберем какъв брой са незаменими...
Спряхме да почитаме учителите си и заболяването затвори учебните заведения ни, с цел да могат родители сами да опитат ролята на учители...
Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем на всички места и с всеки, по тази причина получихме тази болест- с цел да осъзнаем, че нищо не е даденост.
Алчността ни обърка - прекарвахме свободното си време в комерсиалните центрова, по тази причина заболяването ни затвори, с цел да разберем, че не можем да си купим благополучие.
Обръщахме голямо внимание на външния си тип и се конкурирахме между тях, по тази причина тази болест закри лицата ни, с цел да разберем, че хубостта е преходна.
Мислехме си, че сме владетелите на тази земя, по тази причина се разболяхме от тази болест - с цел да може нещо дребно, което даже не можем да забележим, да ни укроти, да ни даде урок и малко примирение.
Тази болест лишава доста от нас, само че също по този начин ни дава опция да научим толкоз доста и да разберем кое е най-важното в живота.
Имаме болест напряко по размер. Ние - човешкият жанр, евентуално в действителност сме имали потребност от нея.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР