Чорапите се използват от милиони хора. Но какво ще стане,

...
Чорапите се използват от милиони хора. Но какво ще стане,
Коментари Харесай

5 необичайни начина да изпозвате чорапите

Чорапите се употребяват от милиони хора. Но какво ще стане, в случай че можете да ги употребявате освен по предопределение? Експерти споделиха по какъв начин елементарният чорап може да бъде потребен в разнообразни обстановки.

Трик номер 1 - непорочност и ред
Изгубили сте единия си чорап – не бързайте да изхвърляте другия
Сигурно постоянно ви се случва да загубите единия си чорап - като че ли с магия той изчезва. Но не бързайте да изхвърляте и другия, тъй като може...

Всеки мъж най-малко един път в живота си се сблъсква с сходен проблем - няма задоволително чорапи след пране. Един от тях сигурно ще изчезне някъде безследно. Но не бързайте да изхвърляте другия. Все още може да ви бъде потребен. Например, в случай че би трябвало да измиете колата, само че нямаше специфична забрадка или гъба. Сложете чорап на ръката си, намокрете го, прибавете препарат и избършете купето. Удобен и удобен. Освен това, по същия метод можете да търкате колата с паста или да полирате хромираните елементи до мощен искра.

Трик номер 2 - ароматизатор

Колата е чиста, само че вътре има неприятна миризма на тютюнев пушек? Вземете чист чорап и го напълнете със смляно кафе или сухи портокалови кори. Сега завържете чорапа и го поставете под автомобилната седалка. Страхотният ароматизатор е подготвен! Час по-късно неприятната миризма ще е изчезнала. А в случай че сложите малко от силиконовата котешка тоалетна в чорап, можете да се отървете и от влагата в кабината.

Трик номер 3 - прахоуловител
Какво се случва с нас, когато спим с чорапи на краката си
Ако си мислите, че сте единствени хора, които спят с чорапи, умерено – не сте. Спането с чорапи е много прелестно, изключително през ст...

С помощта на един чорап можете да подредите освен колата си, само че и къщата си. Например с тях е комфортно да се бърше прахуляк от щорите. Поставете чорап върху ръката си и го прокарайте през летвите. Това освен ще форсира почистването, само че и ще защищити ръката ви от порязвания. Основното нещо е да не забравяте от време на време да изплаквате чорапа в чиста вода.

Трик номер 4 - отбрана за паркета

Започнали сте пренареждане, само че се страхувате да не надраскате пода с тежки предмети? Погледнете в чекмеджето за чорапи. Поставете единичните на краката на дивана, хладилника или масата, закрепете с гумени ластци и се захващайте за работа.

Трик номер 5 - калъф за гореща чаша
Начинът, по който обувате чорапите си, издава рисково заболяване
Едва ли допускате, че методът, по който обувате чорапите си, издава рисково заболяване. От това дали слагате елементарно чорапите си става...

Един чорап също ще помогне на тези, които обичат да пият парещ чай или кафе на път. Неудобно е да държите чаша в ръка - можете да се изгорите. Но в случай че сложите напитката в чорап и го дръпнете върху чаша, ще получите отличен калъф. По предпочитание можете да го свалите и да го приберете в джоба си. Няма да заема доста място.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР