Членовете на мексиканската латино група RBD, известна още като Rebelde,

...
Членовете на мексиканската латино група RBD, известна още като Rebelde,
Коментари Харесай

Латино групата RBD се завръща след 15-годишна пауза със съобщение: „Попът не е мъртъв“

Членовете на мексиканската латино група RBD, известна още като Rebelde, се събраха още веднъж след 15-годишна пауза. И в един музикален свят, сега доминиран от reggaetón, поп групата разпродава подиуми в цялата страна.

Тяхното шоу в Madison Square Garden предишния месец беше разпродадено за 24 часа – почитателите им са подготвени за завръщането им.

„ Попът не е мъртъв “, сподели артистът на RBD Кристофър декор Укерман пред „ CBS Сутрини. "

Uckermann сподели, че е имал чувството, че настоящото им турне ще има триумф, „ само че не толкоз огромен, нали? "

„ Вярваме, че това завръщане е просто орис в верният миг ", сподели той.

Завръщането на RBD на музикалната сцена идва в миг, когато латино музиката прави талази в международен мащаб, като латино реализатори красят кориците на Billboard както на британски, по този начин и на испански.

Бандата се състои от шестима членове: von Uckermann, Dulce María, Maite Perroni, Anahí, Christian Chávez и Alfonso Herrera, който се отхвърли от турнето. Пътуването им стартира с извънредно сполучливото мексиканско телевизионно шоу през 2000-те, „ Rebelde “, завладявайки сърцата на латино общността и проправяйки пътя към статуса им на най-продаваната поп група.

Въздействието на RBD се простира надалеч оттатък испаноговорящите страни, достигайки до почитатели от всички краища на света. В пика си през 2008 година известността на групата беше неоспорима.

Сега тяхното завръщане е приветствано като едно от най-значимите събирания в историята на латино музиката. Тяхното завръщане провокира вълна от неспокойствие, напомняща за среща в гимназията – въпреки и хореографирана за милиони крещящи почитатели на игрища и арени по целия свят.

„ RBD стана част от живота ви. Не сме единствено ние или марка. Това е, че RBD е саундтракът на живота ви. Сякаш можете да си спомните значими моменти от живота си с музиката ", сподели членът на групата RBD Maite Perroni.

Размишлявайки върху своето минало, групата сподели първичното им пътешестване беше водено от прослушвания и гонене на фантазии. Днес тяхното събиране се ражда от желанието да се свържат още веднъж с почитателите си и да възродят любовта им към осъществяването.

„ Сега сме тук, тъй като това е наше решение “, сподели Перони.

Жените станаха майки и водят дребните си на турне, добавяйки фамилна динамичност към тяхното пътешестване.

Въпреки това, преразглеждането на тяхното минало значи също преразглеждане на предизвикателни мемоари, в това число интервали на безсилие и употреба по време на възхода им към славата.

„ Честно казано, беше ни мъчно, тъй като бяхме изгорени, тъжни и депресирани. Основният проблем беше, че основателите не бяха там, с цел да поддържат избрани моменти, от които имахме потребност, като, насоки, и ние се нуждаехме, като, от обич и имахме потребност от повече внимание, " сподели Чавес.

Чавес беше обществено неодобрен от испанските медии през 2007 година, което го направи първият латино поп реализатор, излязъл. Той сподели, че поддръжката, която е получил от техните почитатели и членовете на групата му, му е помогнала да се оправи.

Докато се завръщат на сцената и се приготвят за издаването на нов албум, RBD прегръщат същинската си същина и се любуват на още един път в светлината на прожекторите.

„ Работим интензивно. Имаме доста изненади. Не бързаме. И се усещаме толкоз добре “, сподели декор Укерман.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР