Членовете на кралското семейство принц Уилям и съпругата му Кейт

...
Членовете на кралското семейство принц Уилям и съпругата му Кейт
Коментари Харесай

Принц Уилям и съпругата му станаха милиардери след смъртта на Елизабет II

Членовете на кралското семейство принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън станаха милиардери след гибелта на кралица Елизабет II. Това оповестява вестник Daily Star. Принц Уилям е идващият правоприемник на престола.

Уилям и Кейт забогатяха по отношение на приемането на нови трофеи: принц и принцеса на Уелс, както и херцози на Корнуол. Състоянието на принца се усили от 34 милиона паунда (39,7 милиона долара) на 1,1 милиарда паунда (1,28 милиарда долара).  Промяната на купите допуска, че членовете на английското кралско семейство ще наследят огромно количество нови земи, реки и гори.

В момента принцът и принцесата имат почти 128 хиляди акра земя (518 милиона квадратни метра или 51,8 хиляди хектара) в 20 окръга на Англия и Уелс, някои от които включват Национален парк Дартмур. Те също по този начин наследиха елементи от Девън, Кент, Дорсет, Кармартеншър и Нотингамшър.  Освен това Уилям и Кейт в този момент имат пандиза в Дартмуур в Девън, игрището за крикет Oval и ботаническата градина Lostwithiel в Корнуол.  Най-дълго управлявалата английска кралица умря на 8 септември. Погребението ще се състои на 19 септември в Лондон. Новият крал на Англия е синът на Елизабет II, Чарлз, който приема името Чарлз III.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР