Членовете на журито на конкурса Автомобил на годината“ обявиха официално седемте финалиста

...
Членовете на журито на конкурса
Автомобил на годината“ обявиха
официално седемте финалиста
Коментари Харесай

НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV ФИНАЛИСТ В ПРЕСТИЖНИЯ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНКУРС “АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА 2018”

Членовете на журито на конкурса „ Автомобил на годината “ обявиха официално седемте финалиста от общо 39-те първоначално участващи модела. Една от номинациите за премията е Citroën C3 Aircross Compact SUV. Победителят ще бъде разгласен на 5 март 2018 година в навечерието на автомобилното изложение в Женева.

Членовете на журито на конкурса „ Автомобил на годината “ обявиха официално седемте финалиста от общо 39-те първоначално участващи модела. Една от номинациите за премията е Citroën C3 Aircross Compact SUV. Победителят ще бъде разгласен на 5 март 2018 година в навечерието на автомобилното изложение в Женева.

Наградата „ Автомобил на годината “ се присъжда годишно от 1964 г до през днешния ден. В гласуването вземат участие 60 утвърдени автомобилни журналиста от 23 страни. Победителят се избира въз основата на различни критерии като съотношение цена-качество, дизайн, комфорт, сигурност, технологии и екологичност.

Новият Citroën C3 Aircross Compact SUV е един от 7-те финалиста в конкуренцията за наградата „ Автомобил на годината 2018 “. Продажбите на модела, който беше стартиран в Европа през октомври, към този момент надвишиха 25 000. Потребителите правят оценка неповторимото му купе, което предлага най-хубавото от опита на Citroën във връзка с размер, модулируемост и светлина. C3 Aircross предлага още високо равнище на комфорт и сигурност, оборудван е с 12 системи в помощ на ръководството и 4 технологии за свързаност, и завоюва 5 звезди на тестовете Euro NCAP.

За първите 6 месеца на 2017 година, Citroën реализира над 426 000 продажби, което е най-доброто показване за последните 6 години. Ръстът на продажбите спрямо същия интервал на 2016 година е 5,6%. C3 Aircross Compast SUV се появява на пазара като част от програмата за възобновяване на гамата на марката една година след Новия C3, чийто над 200 000 продажби го трансфораха в най-продавания модел. Амбицията му е да подпомогне мощното показване на Citroën на пазара.

До оповестяването на спечелилия следват сравнителни проби, които ще се проведат през февруари 2018 година Моделът, който завоюва най-вече точки от журито ще получи влиятелната премия на официална гала, която ще се проведе на 5 март 2018 година в Женева.

Марката Citroën
Участник на интернационалната автомобилна сцена с цялостна гама артикули, Citroën е символ на креативност и храброст от 1919 г. до през днешния ден. Отличаващи се по своя дизайн, изключителен комфорт, иновативни технологии и излъчващи оптимизъм, моделите на Citroën, и изключително новите C3 и C3 Aircross compact SUV, са глътка пресен въздух в автомобилната промишленост. Citroën е марка, чието ентусиазъм са хората и методът им на живот. Този дух намира израз в мотото на марката „ Inspired By You “ и в уникалните изживявания и опит, които тя предлага на своите клиенти: да вземем за пример опцията за онлайн оценка - Citroën Advisor, решенията за мобилност - Citroën Rent&Smile, Earn&Drive и др. Citroën, това са 10 000 точки на продажба и следпродажбено обслужване в съвсем 80 страни и над 1,1 милиона продадени автомобила през 2016 година С 8 международни титли при конструкторите в Световния Рали Шампионат (WRC) и 3-та купа при конструкторите в шампионата WTCC през 2016 г., марката има съществено наличие в рали спорта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР