Членове на младежката организация на БСП в столицата раздадоха и

...
Членове на младежката организация на БСП в столицата раздадоха и
Коментари Харесай

Млади социалисти пуснаха в небето над София 141 бели, зелени и червени балона по случай 3-и март

Членове на младежката организация на Българска социалистическа партия в столицата раздадоха и над 100 лентички с националния трикольор на идващи и заминаващи на Аерогара ”София ”.
По случай Националния празник на Република България Младежко обединяване в Българска социалистическа партия – София организира самодейността " Народ на епохи. Държава на терминали. ". Тя се организира под формата на две събития.

По обед на 3-и март младежите се събраха на Моста на влюбените в София и пуснаха към небето бели, зелени и червени балони, чиято численост отговаряше на годините, минали от Освобождението на България от османско господство – 141. На всеки един от балоните беше написано по едно българско име. Така младежите алегорично подсетиха за милионите българи, " изхвърчали " за чужбина, заради невъзможността на страната да им обезпечи условия за заслужен живот и развиване в родината.

" Тези балони ще полетят във въздуха, по този начин както отлетяха хиляди наши сънародници и потърсиха своята реализация на запад ", разяснява Петко Димитров, ръководител на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - София.

След края на това събитие социалистите се насочиха към Терминал 2 на летище " София ", където раздаваха лентички, образуващи трибагреника. Те подариха над 100 от тях на българи, завръщащи се или заминаващи за чужбина. Младежите си поговориха и с чужденци, идващи в страната, на които описаха за Националния празник на Република България.

Социалистите пожелаха на всичи българи да са горди родолюбци, които помнят своята история и пазят традициите на страната си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР