Членове на БСП са правили дори допитване до Цачева. Те

...
Членове на БСП са правили дори допитване до Цачева. Те
Коментари Харесай

Нищо Не Можеше Да Подготви Хекимян За Това, Което Ще Се Случи В Студиото Му Рано Сутринта! Цветанов Извади Доказателствата, Смут И Паника В Бсп!

" Членове на Българска социалистическа партия са правили даже допитване до Цачева. Те нееднократно са я подкрепяли и тези документи са факт ", разкри и сподели следните документи: " Европейски Съюз се причислява към Истанбулската спогодба и стартира действието за ратификация.

В 18 страни е призната. Когато се заиграваме със страховете на хората, замисляме ли се какво предизвикваме на 1 милион дами, които се срещат с насилието? Идеята е да има интегритет на всички инситуции. Няма тематика, която да засегне българското председателство да вкара сходни тематики като " джендър ". Много по-консервативни страни са приели конвенцията ", продължи той. " Имаме съдружно съглашение с Оперативна програма и сме разписали какви са дейностите и разпоредбите какви решения се взимат и от кого. В точка 9 е записано, че всяка партия може да има своето политическо решение и да гласоподава в пленарна зала ", добави Цветанов. На въпрос за джендър образованието той даде обещание, че в учебните заведения ще се извършват единствено тези стратегии, които са заложени със закон и увери, че ще си остане от същия пол къкъвто си е бил до момента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР