Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че
Коментари Харесай

Тити Папазов: Кошмарът в Левски вече е много по-малък

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че финансовото положение на клуба се усъвършенства и сега обстановката към този момент не е спешна, написа Тема спорт.

Това е с помощта на подписаните в края на 2020 година спонсорски контракти. Единият е с задгранична строителна компания, чието лого към този момент е на гърдите на фланелките на първия тим. Папазов разкри, че " сините " може скоро да се обвържат и с други компании.

" Кошмарът към този момент е доста по-малък. Истината е, че когато започнахме (б.а. - през лятото), наследихме 6 милиона лв. отговорности. А в този момент са влезнали 3 (б.р. - милиона лева) от " Щрабаг " и са влезнали спомагателни доходи от други контракти. Но тези пари трябват за действително битие и в този момент ", съобщи Тити пред Българска национална телевизия.

Баскетболния треньор удостовери, че " Щрабаг " ще налее 6 милиона лв. в касата на Левски за две години. Въпреки по-доброто финансово състояние, " сините " въпреки всичко ще би трябвало да се разделят и с някои играчи като най-често се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.

" Силно се надявам, че предстоят и нови благоприятни условия пред нас и възможна продажба на играчи. Както и вяра за още един-два спонсора, с цел да доизчистим това, което имаме като остарели отговорности ", добави Папазов.

В последните дни интензивно се приказва, че Левски скоро ще подпише с още един спонсор, който ще бъде мощна букмейкърска компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР