Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов даде своя коментар

...
Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов даде своя коментар
Коментари Харесай

Стефанов: Пенев не го искам и за домоуправител

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов даде своя коментар преди идния конгрес на футболната централа. Босът на Славия направи любопитно изявление по адрес на единия от претендентите за президентския пост - Любослав Пенев, и съобщи, че Борислав Михайлов е единственият заслужен човек за началник в "Бояна ".

"Около единия претендент е цялостно с крадливи адвокатчета, дето единствено се чудят по какъв начин да приберат някой лев. Както беше казано едно време, дано се попита къщурка за пиленца правил ли е. Смешно е, апелирам ви се. У нас хората желаят повече да вземат от футбола, в сравнение с да дават. В Полша клубовете имат голяма поддръжка от страната, тук това мъчно се реализира. Пирин в Благоевград има малко помощ от общината; Берое го помпат; в Пловдив добре, че е Крушарски; в случай че не беше Гриша Ганчев, какво ставаше с ЦСКА; Левски два пъти го избавят от будна кома; всеки гледа в паницата на Славия и Венци.

Ей, хора, чукнете се малко у главата! Ще викаме неволята, в случай че и тези хора се отдръпват. Какво е отговорен БФС? Футболистите от 1994 година са възпитавани в системата на социализма, когато имаше ред и дисциплинираност. Мислете, хора! Трябва да даваме късмет на българските футболисти! Като сме цялостни с Делхаруби, Маруби, до средата няма да стигнем. Взимаме някакви от Африка, в случай че ги викнат в националния тим, ще вземеш малко евро. Боже, това ли би трябвало да ни е задачата?

Дупе да му е крепко на този, който бъде определен в този момент отпред на БФС. Трябва да се обединим хората, които даваме пари за българския футбол. Не може да ти пристигна оня дето не си заплаща билета за мача и да ти каже "този става, този не става ". Ама кой си ти бе, господине? Когато ремонтирахме стадиона, давахме по 50 лв. отплата на почитателите да оказват помощ. Така ли беше? Така беше. Първия ден пристигнаха 20-30 индивида, втория ден - половината, на третия ден - никой не пристигна. Аз бих направил билетите по 50 лв., ще идват културни хора със фамилиите си. След един мач нареждаха майка ми, фамилията ми. В Англия ги вадят с полиция от стадиона тези, които чупят и трошат, и отиват да копаят. После за какво у нас не вървят хората с децата си на стадиона. Е, по какъв начин да вървят?

Когато успеем да си сложим лампите, които изиска Краля Слънце, тогава ще се върнем на стадиона. Добре сме, не се радвайте! И за теб (към журналист) няма да има място в Славия като счетоводител, не се радвай! Аз не съм овакантил президентския пост, ние в Славия нямаме раздут щат.

Какво е мнението ми за оставката на Асен Букарев в Левски? Асен го почитам момчето, несъмнено е решил, че не му е мястото в Левски. Не е здравословно да разясня Левски. Нека всеки си гледа личната къщурка, при нас няма напускащи към този момент. Аз съм индивидът, който реши да играем на стадион "Васил Левски ", не бъркайте Загорчич. Много прецизен човек е, в никакъв случай не е капризничел! Защо да не употребяваме стадион "Васил Левски ", какво ни пречи? Новият терен ще бъде на местото на козирката! Къде да бъде другояче?! На мястото на остарелия, несъмнено. Хвърляш 200-300-500 хиляди, пристигнали от Рога на изобилието, и отиваш на килимчето. Бачкане би трябвало! Бачкане!

Любо Пенев не бих го направил и домоуправител на вход! Той знае да играе тенис, на футболен мач не съм го виждал, когато беше селекционер. На стадион "Славия " идва единствено да играе тенис, на Царско село играе тенис, има си специалисти индивидът. Един специалист имаше в българския футбол, той беше корифей - споделя се Иван Вуцов! Той знаеше всичко, знаеше по какъв начин да е подредено всичко. Такива няма за момента. От такава класа хора в този момент няма. Грешката на Вуцов беше, че се бъркаше и за тоалетната хартия - кой да я доставя, само че беше корифей.

Колко гласа чакам да получи Любо Пенев? 38 гласа чакам. Има хора, които недолюбват Боби, недолюбват мен или Фурнаджиев, протестен избор ще има при всички случаи. Доколкото този избор ще бъде мощен, не знам. Единственият заслужен да управлява БФС е Боби Михайлов. Сигурно и той си има недостатъци, само че имам вяра, че с времето и те ще се отстранят. В Германия, Англия и Испания никой не знае кой е началник на техния футболен съюз, само че там всички работят дружно - клубове и общини. Тук би трябвало да си Дейвид Копърфийлд, с цел да може да вържеш двата края. Нека обаче тези, които дават за футбола, не бъдат хулени. Журналистите другояче няма да имат работа. Виждате какво става с баскетбола, хокея, битката. Иначе какво ще вършат публицистите, в случай че и футболът изчезне. Май ще би трябвало да хващат лопатите ", сподели Венци Стефанов пред "Sportal ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР