Членът на Изпълкома към Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков

...
Членът на Изпълкома към Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков
Коментари Харесай

Лечков: Не е изненада, че 350 клуба са подкрепили Михайлов

Членът на Изпълкома към Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков съобщи, че не е сюрпризиран, че 350 са подкрепили Борислав Михайлов и той е отдръпнал оставката си към година и половина, откакто си я подаде.

" Ако се сещате, върнете си записите от първия ден. Не се разминават от моята позиция. Тогава споделих " Ние си имаме президент ". На идващия Изпълком аз ще си повторя предлагането пред сътрудниците. Трябва да се гласоподава и да се направи предложение пред настоящо или бъдещо държавно управление. Трябва да се промени философията на финансиране на спортните клубове, в частност на футболните. Трябва да е ясно финансирането, в случай че човек желае да дава пари. Това, което зависи от нас, ние го вършим. Това, което не зависи от нас, няма по какъв начин да изисквате да го вършим. Ние не можем да вършим игрища, не можем да вършим всичките неща, които се изискват от УЕФА - лицензи и прочие. ", сподели Лечков.

Снимка: Lap.bg

" На постоянния Kонгрес ще имат време да изложат концепциите си. Трябва oбаче да се обърнем към хората. Знаем, че доста не ни харесват. Спекулираше се доста, че има клубове, които не съществуват, са дали своят вот. Сега към този момент с новия закон през министерството са получили лиценз и излиза наяве, че клубовете са били толкоз, колкото са дали своят вот на последния Конгрес. Трябва да си завоюват гласоподавателите. Не е изненадващо, че 350 клуба са подкрепили Михайлов. Аз ви го споделих през цялото време. "

Вчера (27 април) своята президентска кандидатура за към този момент анулирания конгрес съобщи някогашният нападател на " Манчестър Юнайтед " и националния тим Димитър Бербатов, а преди този момент предпочитание да вземат участие в конгреса изрекоха преди този момент президентът на " Марица " Пловдив Христо Христов и някогашният притежател на " Нефтохимик " Христо Порточанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР