Читател на Петел“ се оплака, че на паркинг във Варна

...
Читател на Петел“ се оплака, че на паркинг във Варна
Коментари Харесай

Сигнал до „Петел“: Върнаха премахната бариера на паркинг във Варна, общината засега не реагира

Читател на „ Петел “ се оплака, че на паркинг във Варна е възобновена ограда, която преди 3 години е била отстранена като противозаконна. Опитът му да алармира за обстановката на общината не дал резултат.

Ето какво написа нашият четец:

„ Искам да зная, за какво е позволено да бъде сложена преграда на паркинга на ул. „ Ген. Колев 5 “? Същата беше отстранена преди 3 години, тъй като паркингът е общинска благосъстоятелност. Кой позволи върху инвалидното място да се разположат маси на заведение, премахайки единствено цифрата 2 от табелата?

Или по-скоро кой си затваря очите и против какво?

След едноседмична инспекция от госпожа Въртигорова от бранш " Обществен ред ", бях инструктиран да приказвам с началника ѝ господин Няголов, до който с цел да стигнеш (по телефон), би трябвало да си оставиш телефон за връзка. Как да го оставиш, като познавам хора, които са заплашвани след подаване на сигнали в Общината? Не желая да зная по какъв начин " пострадалите " получават информация, когато сякаш анонимността ти е обезпечена.

Това не е единствения заграден паркинг в региона! Вместо тези служители да стоят зад бюрото, хубаво ще е да се разходят из град Варна и видят безобразията “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР