Чисто гола се пече по българското Черноморие моделката и актриса

...
Чисто гола се пече по българското Черноморие моделката и актриса
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Бившата на Орлин Павлов се пече дибидюс

Чисто гола се пече по българското Черноморие моделката и актриса Цветелина Роскин, подвизаваща се в светските среди с псевдонима Лина. Татуираната мацка е бивше гадже на артиста Орлин Павлов. Чаровната плевенчанка сега си ляга до музикалния продуцент на шоуто " Гласът на България " Иван Тишев. Именно той е компактно до нея на плажа и даже я целува по голото дупе, когато Лина смъква всичките си облекла и демонстрира множеството си татуировки.
 Роскин не се свени да се пече без бански Роскин не се свени да се пече без бански


Страстната нудистка не се плаши от наводненията, които предизвикаха невиждани вреди по най-южните ни курорти. Потопите не са застигнали моделката и тя е съумяла да употребява и последните слънчеви лъчи за това лято. Роскин избира закътани диви заливчета, където да се отдаде на нудизъм. На фрагменти се вижда по какъв начин половинката й се заиграва с нея и я хапе палаво по голото дупе.

Секси русокоската е от Плевен и от дребна се занимава с мода. Именно поради атрактивния си външен тип Лина е определена да взе участие във видеоклип на Орлин Павлов, където съумява да го омагьоса преди години. Твърди се, че палавницата е разрушила сърцето на артиста.

29-годишната хубавица е известна с освободения си темперамент. Преди години Лина бе хваната да се подвизава в интернет в уеб сайтове за възрастни. Срещу солидно възнаграждение тя се събличаше гола и мастурбираше пред камери. Пикантните фрагменти се излъчваха онлайн в еротични уеб сайтове. След това разтропаната кокона стана и актриса, като игра основна роля в нашумелия уебсериал " Следвай ме ". В момента Роскин има близо 67 хиляди почитатели в инстаграм. Tя e виcoкa 175 caнтимeтpa, c гpъднa oбикoлкa 86 cм, тaлия 63 cм и xaнш 90 cм, като обича да демонстрира формите си.
 С Орлин Павлов бяха двойка С Орлин Павлов бяха двойка


" Ще продължа с актьорската кариера. Честно казано, желая много по-нагоре от България и имам намерение да отпътува за чужбина да се опитвам. Искам да играя в още сериали ", споделя Лина преди време. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР