Числата са доста по-големи от 30 000 украински бежанци у

...
Числата са доста по-големи от 30 000 украински бежанци у
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Всичко в Плана за възстановяване се прави без ясна представа как ще се реализира

" Числата са много по-големи от 30 000 украински бежанци у нас. В един миг те ще би трябвало да бъдат устроени. Затова би трябвало да се плануват пари в бюджета. Да се намерения за държавна политика, тъй че да се уреди пребиваването им. Дали обаче стопанската система е в положение да поеме такава претовареност ". Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев за " Твоят ден "

По думите му смели капиталови стратегии едва ли ще могат да се осъществят. " Трябва да има уравновесен проект, съгласуван с настоящата обстановка ", означи той. И посочи, че е ясно, че се трансформира цената на металите всекидневно, не е ясно по какъв начин ще се строят централи.

" Всичко в Плана за възобновяване се прави без ясна визия по какъв начин ще се осъществя, той би могъл да се провали доста, а Европейска комисия ще постанова корекции непрекъснато ", акцентира Стойчев. За него спора в Украйна е исторически късмет българите от Украйна да се върнат у нас и да се реши демографската рецесия.

От своя страна сътрудника му доктор Любомир Стефанов счита, че службите трябваше да осведомят за нашествието в Украйна преди да се случи, както направиха други. Те обаче отхвърлиха и в този момент бягаме след събитията. Въпросът е на каква цена сме подготвени да се срещнем с украинската опозиция ", уточни той. И добави, че липсват разнообразни сюжети по отношение на финансите на страната. " Проблемите в района вършат ситуацията несигурна. Българските жители виждат едно нищо от капиталовите проекти ", показа Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР