Чиро Имобиле коментира критиките по свой адрес за играта си

...
Чиро Имобиле коментира критиките по свой адрес за играта си
Коментари Харесай

Имобиле: И аз искам да бележа повече за националния отбор

Чиро Имобиле разяснява рецензиите по собствен адрес за играта си в националния отбор. Той също по този начин акцентира какъв брой мощно желае " адзурите " да играят на Мондиал 2022.

" Всички ние желаеме да участваме на Световното състезание следващата година, желаем го доста мощно. След случилото се през 2017 година не може да има нов неуспех. Специално е да играя на същия стадион ( " Олимпико " - б.р.), където нормално нося капитанската лента (на Лацио - б.р.). Искам да съм титулярният нападател на Мондиала. Това е моята цел и ще дам всичко от себе си, с цел да я реализира.

Мечтаех си да стана футболист, както и да печеля Европейското състезание и " Златната обувка ". Майка ми постоянно е казвала, че съм дебелоглав, и аз постоянно желая да надвивам. Може би това не е добре за моята брачна половинка, само че е добре за моята кариера.

Критиките са част от играта с тази фланелка. Винаги се пробвам да давам най-хубавото от себе си за Италия и Лацио. Не мога да отрека, че от време на време пострадвам поради рецензиите. Статистиката ми за националния тим не е същата като тази в Лацио, само че не е допустимо двете да са идентични. С националния отбор играем единствено по 7-8 мача годишно. Бих желал и тук да въвеждам толкоз, що се касае за клуба ми. Понякога скърбя, тъй като отношението към мен не е същото като това към останалите. Понякога наподобява по този начин като че ли не съм бил част от състава, спечелил Европейското състезание. Знам, че би трябвало да означавам повече попадения, само че съм удовлетворен от своето показване ".
 Промяна в националния тим на Испания
Промяна в националния тим на Испания

Брайс Мендес размени Йереми Пино в селекцията на Луис Енрике
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР