Чие чело е по-голямо - това на Софи Маринова или

...
Чие чело е по-голямо - това на Софи Маринова или
Коментари Харесай

Фенове на Софка и Сузанита ги попиляха: Челата ви са като летищни писти!

Чие чело е по-голямо - това на Софи Маринова или на Сузанита? Този въпрос не стопират да си задават феновете на двете певици из обществените мрежи, видя HotArena. Ромската перла и щерката на Орхан Мурад търпят не една и две насмешки поради големите си горни елементи на главата. Из мрежата даже се подвизават не един или два колажа на младото момиче и Софка. 

Малко откакто изгря звездата на 15-годишната тийн идолка, почитателите й я взеха на майтап за голямото й чело. Те даже споделиха, че „ Летище София ” се е пренесло над очите на изпълнителката на „ Луцифер и Буда ”. Малката девойка разви комплекс от подигравките и колажите, на които я съпоставят с извънземно. Наследницата на Орхан Мурад даже прибягна до фотошоп, с цел да си смали челото. На „ пипнатите ” фрагменти, Сузи е с обикновено теме, а в реалност то заема 2/3 от дребното й личице. Останалото е очи и голяма уста. Именно поради големите си джуки с хиалурон, очи, които уголемява, с цел да има по-въздействащ взор и чело, което понижава, тя непрекъснато търпи насмешки. Дори татко й я инструктира да не се комплексира от челото си, защото то било индикатор, че тя е добър човек... Но това наподобява не оказа помощ.

Уви, и в това връзки Сузанита има конкуренция. Тя се състезава със Софи Маринова по величина на темето . Ромската перла може да се похвали с голяма горна част на главата, която наподобява много внушително и поради оплешивяващото й теме. Трудно е да се реши чие е по-голямо, само че несъмнено двете водят класацията, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР